Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 08

Serena Williams užtikrintai įveikė pirmą varžovę Toronte

Serena Williams (WTA-10) viena paskutiniųjų žengė sužaisti savo mačo „Rogers Cup“ taurėje, tačiau skirtingai nei jos kolegės, susitvarkė be didesnių sunkumų.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“/AP nuotr.

Legendinė amerikietė per 1 valandą ir 15 minučių 6:3, 6:3 nugalėjo belgę Elise Mertens (WTA-20), kuri žaisdama geriausią savo tenisą gali tapti labai pavojinge varžove.

Pavyzdžiui, vasario viduryje Belgijos tenisininkė laimėjo turnyrą Dohoje, nugalėdama Kiki Bertens, Angelique Kerber ir Simoną Halep.

Tačiau šįkart belgė neturėjo atsakymų galingam ir agresyviam varžovės puolėjui – 19 amerikietės winner'ių leido net penkis kartus laimėti E.Mertens padavimų serijas.

„Daug dirbau ties fiziniu pasiruošimu ir jaučiu, kad mano judėjimas korte yra tikrai patobulėjęs. Mėgaujuosi žaisdama ir čia ir lakstydama paskui kamuoliuką“, – spaudos konferencijoje juokavo Williams.

23-is „Didžiojo kirčio“ trofėjus iškovojusiai Serenai Williams šiemet tai buvo vos trečioji pergalė prieš pirmojo 20-uko atstovę.

37-erių teniso legenda siekia ketvirtosios „Rogers Cup“ taurės. Sugrįžusi po gimdymo amerikietė žaidė trijuose „Didžiojo kirčio“ turnyrų finaluose, tačiau visus juos pralaimėjo.

„Rogers Cup“ aštuntfinalyje jos lauks rusė Ekaterina Alexandrova (WTA-48).

Vakarinėje dalyje šokiruojančią nesėkmę patyrė Caroline Wozniacki (WTA-18). Danė 6:1, 3:6, 4:6 nusileido 18-metei iš Lenkijos – Igai Swiatek (WTA-65).

Vos vieną setą savo antrojo etapo susitikime sužaidė Naomi Osaka. Antroji pasaulio raketė 6:2 laimėjo pirmą setą prieš vokietę Tatjaną Maria (WTA-74), o tuomet pastaroji sustabdė dvikovą dėl traumos.

Iškritus Ashleigh Barty, N.Osaka ir Karolina Pliškova turi labai realias galimybes tapti pirmąja WTA rakete.

VIDEO: Serena Williams – Elise Mertens. Įdomiausi taškai
VIDEO: Caroline Wozniacki – Iga Swiatek. Gražiausi taškai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius