Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 12

Serena Williams užtikrintai žengė į dešimtąjį Vimbldono finalą

Vienai geriausių žaidėjų visoje teniso istorijoje tituluojamai S.Williams (WTA-181) iki aštuntojo Vimbldono titulo liko vos vienas žingsnis. Antrajame moterų vienetų pusfinalyje ji 6:2, 6:4 nugalėjo vokietę Julia Goerges (WTA-13).
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“ nuotr.

Serena tiesiog nuostabiai naudojosi savo pirmaisiais padavimais – jų laimėjo net 87 procentus. Mačas truko vos vieną valandą ir 10 minučių.

„Tai nerealu. Aš tikrai nesitikėjau pasirodyti taip puikiai vos ketvirtame turnyre po ilgos pertraukos. Tiesiog jaučiu, jog neturiu ko prarasti, todėl korte jaučiuosi itin laisvai, – po mačo teigė S.Williams. Su Kerber koviausi 2016-ųjų finale, o jos žaidimo stilius man labai patinka. Kad ir kas benutiks, man tai bus įspūdinga akimirka.“

Nepaisant to, jog amerikietė praleido praeitų metų turnyrą, ji Londone yra laimėjusi net 20 mačų iš eilės, o triumfuodama šeštadienio finale laimėtų ir trečiąjį titulą iš eilės. Tai būtų net 24-asis „Didžiojo kirčio“ titulas Williams karjeroje, o šiuo rodikliu ji susilygintu su legendine Margaret Court.

Williams akistata su Kerber bus 2016-ųjų finalo pakartojimas. Tuomet amerikietė laimėjo 7:5, 6:3. Tarpusavio akistatose Serena Williams pirmauja 6-2.

VIDEO: Serena Williams is through to her 10th Wimbledon Final | Wimbledon 2018

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius