Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 21

Serenos Williams išpažintis: „Gimdydama vos nemiriau“

Atvirame CNN interviu buvusi pirmoji pasaulio raketė Serena Williams pasidalijo išgyvenimais apie dukros Alexis Olympia Ohanian gimimą.
Serena Williams
Serena Williams / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Serena Williams

36-erių tenisininkė po gimdymo rugsėjį jau sužaidė profesionalų dvejetų mačą su seserimi Venus, bet dar nežino, ar varžysis šio sezono „Didžiojo kirčio“ turnyruose.

S.Williams atskleidė, kad dukros gimimas buvo ypač skausmingas.

„Man pasisekė, kad išgyvenau. Mano dukra gimė po skubaus cezario pjūvio, kai mano dukros širdies pulsas dramatiškai nukrito. Operacija praėjo sėkmingai. Tačiau šešios dienos po to buvo netikrumo košmaras“, – pasakojo S.Williams.

Po gimdymo dėl gyvybės kovoti teko ir pačiai tenisininkei. Prasidėjusios komplikacijos, įskaitant plaučių emboliją, galėjo tapti pražūtingomis. Reitingą praradusios tenisininkės teigimu, dėl intensyvaus kosėjimo jai netgi trūko cezario pjūvio žaizda.

Operacijos metu S.Williams pilve buvo rasta didelė hematoma, dėl kurios kraujo krešuliai keliavo į tenisininkės plaučius.

23 kartus „Didžiojo kirčio“ turnyrus laimėjusi S.Williams anksčiau atskleidė, kad po gimdymo šešias savaites praleido lovoje.

Pastarąjį kartą „Australian Open“ amerikietė triumfavo būdama 8 savaites nėščia. Jai trūksta vos vieno titulo iki Margaret Court rekordo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius