Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 03

Sezono pradžia Rogeriui Federeriui nusimato nesudėtinga

18-ą sezoną karjeroje pradedantis Rogeris Federeris tikisi, kad sugebės iškovoti ir 18-ą „Didžiojo kirčio“ nugalėtojo trofėjų. Šveicarų maestro naują sezoną pradės Brisbene ir kovos su vardinį kvietimą turnyre dalyvauti gavusiu australu Johnu Millmanu arba po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopusiu žaidėju.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusiais metais Brisbeno turnyro finale R.Federerį nugalėjęs Lleytonas Hewittas pirmame varžybų rate kovos su tėvynainiu Samu Grothu.  

R.Federeris paskutinį kartą „Didžiojo kirčio“ turnyro nugalėtoju tapo 2012-aisiais metais. Šveicaras laimėjo Vimbldono turnyrą. R.Federerį įkvepia ir geras praėjęs sezonas, kai jis metus baigė antroje reitingo vietoje. 

„Apskritai paėmus tai buvo geras sezonas. Aš žaidžiau atakuojantį tenisą ir suteikiau sau šansą laimėti kelis „Didžiojo kirčio“ turnyrus, – kalbėjo R.Federeris. – Tikiuosi, kad šiemet pavyks nužengti iki pabaigos, nes būti šalia nėra pakankamas dalykas.“

Antras pagal skirstymą Kei Nishikoris Brisbeno turnyrą pradės kaip ir R.Federeris nuo antro rato. Japonijos tenisininkas pirmą sezono mačą žais su australu Marinko Matosevičiumi arba amerikiečiu Steve‘u Johnsonu. 

Trečiu pagal skirstymą Brsibeno turnyre tapo kanadietis Milošas Raoničius. Ketvirtas pagal skirstymą bulgaras Grigoras Dimitrovas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius