Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 10

Simona Halep pasiruošusi Indian Velse atsigriebti už kelis prastus mėnesius

Simona Halep vasario mėnesį nerado savojo žaidimo ir iš antrosios vietos pasaulio reitinge nukrito į penktąją, tačiau kovo mėnuo laukia dar sunkesnis. Rumunei gresia iškritimas iš pirmojo dešimtuko, nes jai reikės apginti net 1390 reitingo taškų. Praėjusiais metais ji iškovojo „BNP Paribas Open“ pagrindinį trofėjų.
Simona Halep
Simona Halep / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Simona Halep

Tačiau S.Halep šios sunkios padėties nesureikšmina. Rumunijos tenisininkė pralaimėjo tris pastaruosius mačus, tačiau yra užtikrinta, kad yra pasiruošusi priimti šį nelengvą iššūkį.

„Ne. Tikrai nesijaudinu, – tvirtai teigė S.Halep. – Svarbiausia išlikti sveikai. Jeigu esu sveika, tai esu labai laiminga. Pastarieji keli mėnesiai buvo labai sunkūs. Mane nuolat kankino nedidelės traumos, o gruodžio ir sausio mėnesiais beveik nesitreniravau.

Iš praėjusių metų Indian Velse turiu nemažai gerų atsiminimų. Gerai praleidau laiką. Čia visuomet gera atmosfera, mačų metu žiūrovai nuostabūs. Džiaugiuosi, kad esu geros sveikatos būklės ir esu pasiruošusi žaisti. Tikiuosi gerai pasirodyti. Labai mėgstu šį turnyrą.“

Pirmame Indian Velso turnyro etape S.Halep nerungtyniaus dėl aukšto reitingo, o antrame žais su Taylor Townsend (WTA 379) ir Vanios King (WTA 202) poros nugalėtoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius