-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 20

Siurprizas Monte Karle: geriausias planetos tenisininkas Andy Murray patyrė nesėkmę

Pirmoji pasaulio raketė Andy Murray patyrė nesėkmę jau trečiame „Monte-Carlo Rolex Masters“ turnyro etape. Praėjusiais metais iki pusfinalio šiose pirmenybėse nukeliavęs Škotijos tenisininkas pralaimėjo 24 vietą ATP pasaulio reitinge užimančiam Alberto Ramosui 6:2, 2:6, 5:7.
Andy Murray
Andy Murray / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Geriausias planetos tenisininkas šį sezoną patyrė penktąjį pralaimėjimą per 19 sužaistų mačų. Jis pasiekė finalą Dohoje, o kovo mėnesį iškovojo titulą Dubajuje.

Britas Indian Velse pralaimėjimą patyrė jau pirmame etape, o Majamio pirmenybes praleido dėl alkūnės traumos. A.Murray prieš turnyrą Monte Karle tikino, kad jau sugrįžo į savo geriausią sportinę formą, tačiau panašu, kad jis vis dar negali žaisti pilna jėga.

Tuo tarpu A.Ramosas dar niekuomet nebuvo peržengęs antrojo „Monte-Carlo Rolex Masters“ pirmenybių etapo, o šiemet jau pateko į ketvirtfinalį. Jame Ispanijos tenisininkas susikaus su penktuoju pagal skirstymą Marinu Čiličiumi. Kroatas nugalėjo čeką Tomašą Berdychą 6:2, 7:6 (7:0).

Savo vietą ketvirtfinalyje taip pat iškovojo ir prancūzas Lucasas Pouille. Tiesa, jam kortuose prireikė pabūti vos 11 minučių, nes dėl traumos iš mačo pasitraukė Adrianas Mannarino. Dvikova baigėsi rezultatu 3:0.

Į „Monte-Carlo Rolex Masters“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 180 ATP reitingo taškų bei 102 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius