Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 13

Skambiausia jaunojo korėjiečio pergalė: Niujorke atlaikė M.Raoničiaus padavimų krušą

Trečiadienio vakaras „New York Open“ turnyre Pietų Korėjos atstovuiSoon Woo Kwonui (ATP-84) tapo ypatingu. 22-ejų tenisininkas trijų setų dramoje 7:6(4), 6:7(4), 6:4 sugebėjo palaužti antrąją turnyro raketę Milošą Raoničių (ATP-32) ir iškovoti skambiausią pergalę profesionalo karjeroje.
Soon Woo Kwonas
Soon Woo Kwonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Raoničius į ATP 250 serijos turnyrą atvyko kaip vienas pagrindinių pretendentų laimėti titulą. Pastaraisiais sezonais aukštaūgį iš Kanados kamavo traumos, tačiau „Australian Open“ turnyre tenisininkas patiesė Stefanos Tsitsipą, pasiekė ketvirtfinalį ir pademonstravo, kad yra pasirengęs grįžti tarp pasaulio geriausiųjų.

Nors buvusi trečioji pasaulio raketė atliko net 33 neatremiamus padavimus, o pirmaisiais bandymais savo varžovui taškų beveik nedalino (57 iš 64, 89%), trečiojo seto pradžioje neišprovokuota klaida iš dešinės lėmė pirmą pralaimėtą padavimų seriją šiame mače.

Kaip vėliau paaiškėjo, ši klaida buvo lemtinga.

Mažai kam žinomas Pietų Korėjos atstovas per pastaruosius metus padarė milžinišką pastangą ir ATP reitinge palypėjo per daugiau nei 150 pozicijų. ATP turnyro ketvirtfinalį jis pasiekia antrąją savaitę iš eilės.

Dėl vietos pirmajame karjeros ATP pusfinalyje korėjietis kausis su britu Kyle'u Edmundu (ATP-62) arba vokiečiu Dominiku Koepferiu (ATP-94).

Pirmąją aštuntfinalių dieną „New York Open“ ketvirtfinalį pasiekė kiti du skirstyti tenisininkai: ketvirtuoju numeriu reitinguotas Ugo Humbertas (ATP-43) net 6:1, 6:0 nepasigailėjo Marcoso Girono (ATP-113), o šeštoji raketė Miomiras Kečmanovičius (ATP-54) 6:3, 6:3 susitvarkė su Paolo Lorenziu (ATP-116).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius