Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 29

Smūgis Andy Murray ambicijoms – privalės praleisti „Australian Open“

Buvusi pirmoji pasaulio raketė Andy Murray (ATP-125) praėjusio sezono antroje pusėje padarė tai, kas atrodė beveik neįmanoma – sugebėjo sugrįžti po labai sunkios klubo operacijos ir netgi demonstruoti didelius atsigavimo ženklus. Visgi 2020 metų sezono pradžia britui prasidės vėliau nei jo kolegoms – tenisininkas praleis visus turnyrus Australijoje, įskaitant ir „Australian Open“.
Andy Murray
Andy Murray / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienio vakarą 32-ejų tenisininkas paskelbė, kad dėl dubens traumos tikrai praleis pirmąjį metų „Didžiojo kirčio“ turnyrą Melburne, o prieš jį – ir naujai įkurtą ATP taurę.

„Deja, tačiau pasiruošime teko žengti žingsnį atgal, todėl grįžti į ATP turą nuo pat sezono pradžios nespėsiu. Turiu sklandžiai praeiti visą pasiruošimo procesą ir tik tuomet galėsiu žaisti.

Labai sunkiai dirbau tam, kad galėčiau sugrįžti į aukščiausią lygmenį, todėl dabar esu labai nusivylęs“, – kalbėjo Murray.

„Australian Open“ turėjo būti pirmuoju tokio rango turnyru po praėjusių metų sausį tenisininkui atliktos operacijos, kurios metu jam buvo įstatytas metalinis klubas. Daugelis tikėjosi, kad A.Murray bus pajėgus žaisti tik dvejetų mačus, tačiau britas užtildė kritikus laimėdamas ATP 250 taškų turnyrą Antverpene.

Paskutinę sezono dvikovą tenisininkas sužaidė lapkričio 20-ąją Daviso taurėje, o tuomet pasitraukė dėl tos pačios dubens traumos.

Visą gruodžio mėnesį A.Murray turėjo plušėti treniruočių stovykloje Majamyje, tačiau dėl sveikatos komplikacijų į kortus žengė tik šią savaitę.

„Australian Open“ turnyras prasidės sausio 20-ąją ir truks dvi savaites.

„Scanpix“/AP nuotr./Andy Murray tapo čempionu Antverpene
„Scanpix“/AP nuotr./Andy Murray tapo čempionu Antverpene

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius