Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 09

Smūgis žemiau juostos: treneris moka Serenai Williams, kad ją treniruotų

Po netikėto Serenos Williams pralaimėjimo „US Open“ čempionato pusfinalyje pirmosios pasaulio raketės treneris Patrickas Mouratoglou sulaukė aštrios kritikos.
„US Open“ ketvirtfinalis: Serena Williams – Simona Halep
„US Open“ ketvirtfinalis: Serena Williams – Simona Halep / „Scanpix“ nuotr.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį 34-erių amerikietė S.Williams 2:6, 6:7 (5:7) nusileido čekei Karolinai Pliškovai ir baigė pasirodymą 2016 metų „Didžiojo kirčio“ turnyrų sezone.

Po šio pralaimėjimo buvęs Marijos Šarapovos komandos narys Michaelas Joyce’as kritikos strėles laidė į S.Williams trenerį P.Mouratoglou. M.Joyce’as, geriausiais karjeros laikais pakilęs į 64-ą vietą pasaulio reitinge, asmeninėje „Facebook“ paskyroje viešai suabejojo specialisto iš Prancūzijos kompetencija.

„Nesu matęs, kad tenisininkės treneris po pralaimėjimo taip greitai duotų interviu. Neabejoju, kad jis net nepasikalbėjo su Serena. O duodamas interviu jis akivaizdžiai bandė ieškoti pasiteisinimų. Mano nuomone, tai labai neskanu.“

„Scanpix“ nuotr./Patrickas Mouratoglou
„Scanpix“ nuotr./Patrickas Mouratoglou

Negana to, M.Joyce’as pareiškė, jog yra girdėjęs, kad P.Mouratoglou už galimybę treniruoti S.Williams jai dar ir moka.

„Iš daugelio patikimų šaltinių esu girdėjęs, kad jis moka Serenai už galimybę ją treniruoti. Po to, ką pamačiau, pradėjau tuo tikėti, nes po tokių dalykų jis turėjo būti atleistas vietoje.“

„Niekada nemačiau, kad treneris taip save reklamuotų. WTA ture jis praleido labai daug metų, bet iš esmės niekam nepadėjo,“ – pridūrė M.Joyce’as.

Primename, kad S.Williams pralaimėjimas reiškia, jog amerikietė pirmadienį praras pirmosios pasaulio raketės titulą ir jį perleis vokietei Angelique Kerber, kuri skemadienį kovos dėl „US Open“ čempionės titulo.

Tai ypač skaudu S.Williams, žinant, kad jai trūko viso labo vienos savaitės iki absoliutaus rekordo. Reitingo viršūnėje karaliavusi 186 savaites iš eilės, geriausia pasaulio tenisininkė šiuo rekordu dabar dalijasi su legendine vokiete Steffi Graf.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius