Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 15

SPORT1 televizijos eteryje – didysis tenisas, tačiau pirmoji Ričardo Berankio kova Memfyje nebus transliuojama

Vasario 16 d., trečiadienį, SPORT1 televizija pradeda prestižinių teniso varžybų „ATP World Tour 500“ transliacijas. Šiose varžybose galima tikėtis pamatyti ir geriausią Lietuvos tenisininką Ričardą Berankį. SPORT1 įsigijo ir „ATP World Tour 1000“ transliacijos teises. Šis turnyras startuos kovo mėnesį.
SPORT1 televizija pradeda teniso transliacijų maratoną
SPORT1 televizija pradeda teniso transliacijų maratoną. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jau šią naktį Ričardas Berankis susitinka su Andy Roddicku. Sėkmės atveju, lietuvių sportininkas tęs kovą turnyre Memfyje. Žiūrovai gali tikėtis jį pamatyti centriniuose kortuose, iš kur nuo vasario 17 d. vyks visos tiesioginės transliacijos.
 
Vasario mėnesį SPORT1 tiesiogiai transliuos „ATP World Tour 500“ turnyrus, vykstančius Memfyje, Dubajuje ir Akapulke. Kortuose varžysis pajėgiausi pasaulio tenisininkai Roger Federeris, Novakas Djokovičius, Andy Murray'us ir kiti.

„Pirmiesiems „ATP World Tour 500“ turnyrams skirsime daugiau negu 70 eterio valandų. Didžiąją dalį varžybų SPORT1 transliuos dienos metu. Tačiau, atsižvelgiant į laiko skirtumus, keletas transliacijų vyks ir vėlai vakare. Susitikimus, kurie Lietuvos laiku vyks naktį ar paryčiais, transliuosime kitą dieną“, – sakė SPORT1 programų skyriaus vadovė Viktorija Butkutė. 

„ATP World Tour 500“ vyrų vienetų pusfinalių ir finalinį vaizdo įrašus iš Roterdamo žiūrovai galės stebėti vasario 16 dieną. Tiesioginės transliacijos iš Memfio SPORT1 eteryje prasidės vasario 17 d., iš Dubajaus – nuo  21 d. ir iš Akapulko – nuo vasario 23 d.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius