-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 04

Staigmena ATP turnyre Tokijuje – iškrito „US Open“ vicečempionas C.Ruudas

Šią savaitę ATP ture vyksta net du 500 reitingo taškų vertės turnyrai Astanoje ir Tokijuje, o jau po pirmojo etapo lagaminus yra priversti krautis abu „US Open“ finalininkai – prie Carloso Alcarazo (ATP-1) prisijungė ir Japonijoje besivaržantis Casperas Ruudas (ATP-3).
Jaume Munaras ir Casperas Ruudas
Jaume Munaras ir Casperas Ruudas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Norvegijos tenisininkas turnyre Tokijuje neperžengė jau pačio pirmojo barjero – 3:6, 3:6 nesurado priešnuodžių prieš labai kibų tenisą žaidžiantį ispaną Jaume Munarą (ATP-58).

25-erių tenisininkui iš Ispanijos tai vos antroji karjeros pergalė prieš pirmojo ATP dešimtuko atstovą – pirmasis toks laimėjimas buvo pasiektas dar 2019 metais Marakeše (Marokas), kuomet buvo įveikta tuometinė trečioji pasaulio raketė Alexanderis Zverevas.

Tokią pačią reitingo poziciją šiuo metu užima ir C.Ruudas, kuris „US Open“ turnyre pasiekė finalą ir pakilo į antrą vietą, tačiau ją dabar yra užleidęs Rafaeliui Nadaliui.

„Manau, kad tai yra viena ryškiausių mano karjeros pergalių. Casperas yra puikus tenisininkas. Žinome, kad tai galbūt nėra jo mėgstamiausia danga, tačiau taip pat ir mano. Esu labai laimingas, nes nugalėjau vieną pajėgiausių žaidėjų pasaulyje šiuo metu“, – kalbėjo grunto dangai labiausiai prijaučiantis Munaras.

Po pralaimėjimo C.Ruudas pripažino varžovo pranašumą, tačiau pridėjo, kad stipriai suklydo dėliodamasis ATP turnyrų tvarkaraštį šiam savo sezonui.

„Neabejotinai padariau klaidą susiplanuodamas atvykti į turnyrus Azijoje. Žaidžiu per daug turnyrų“, – kalbėjo norvegas, kuriam nepasisekė ir praėjusią savaitę Seule, o prieš tai jis visą savaitgalį varžėsi „Laver Cup“ turnyre Londone.

Po sensacingos pirmosios varžybų raketės nesėkmės triumfuoti Tokijuje dar labiau išaugo Nicko Kyrgioso (ATP-20) šansai. Australas pirmajame rate įspūdingu stiliumi 6:3, 6:1 nepasigailėjo Chun Hsin Tsengo (ATP-87) iš Taivano.

Visgi pergalės iškovoti nepavyko kitam Australijos teniso atstovui Alexui De Minaurui (ATP-23). Šeštoji turnyro raketė 3:6, 2:6 pralaimėjo Soon Woo Kwonui (ATP-120).

VIDEO: Kyrgios Returns To Tokyo; Ruud, De Minaur, Kwon Feature | Tokyo 2022 Day 2 Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius