Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 18

Staigmena: Grigoras Dimitrovas Sinsinatyje nugalėjo Staną Wawrinką

Ketvirtoji pasaulio raketė Stanas Warinka baigė savo pasirodymą „Western & Southern Open“ turnyre. Šveicaras trečiojo etapo dvikovoje nusileido bulgarui Grigorui Dimitrovui rezultatu 4:6, 4:6 ir užleido jam vietą Sinsinačio varžybų ketvirtfinalyje. Bulgarijos tenisininkas Šveicarijos atstovą nugalėjo ketvirtą kartą iš eilės tarpusavio susitikimuose.
Grigoras Dimitrovas
Grigoras Dimitrovas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šiame mače bulgaras laimėjo net 91 proc. savo pirmųjų padavimų, laimėjo visas savo kirčių serijas, o varžovą palaužė du kartus.

G.Dimitrovas dar niekuomet nerungtyniavo šio turnyro ketvirtfinalyje, o du kartus buvo patekęs į šių varžybų trečiąjį etapą. Bulgarijos tenisininkas „Western & Southern Open“ sekančiame etpae susitiks su Jo-Wilfriedo Tsongos bei Steve'o Johnsono poros nugalėtoju.

Šį sezoną G.Dimitrovas ypatingų rezultatų nepasiekė, tačiau du kartus rungtyniavo „ATP 250“ serijos čempionatų finaluose. Tiesa, Stambule ir Sidnėjuje jis patyrė pralaimėjimus, o pastaruosius du sezonus nėra iškovojęs jokio titulo.

Apskritai savo karjeroje Bulgarijos tenisininkas turi iškovojęs 4 trofėjus, o 3 iš jų jis laimėjo 2014 metais. Tai, kol kas, sėkmingiausi G.Dimitrovo karjeros metai, kuriais jis buvo pakilęs į karjeros aukščiausią 8 vietą pasaulio reitinge.

G.Dimitrovas šios pergalės dėka pakils bent jau į 32 vietą pasaulio reitinge, o tai reiškia, kad tenisininkas „US Open“ varžybose gaus skirstymą.

„Western & Southern Open“ turnyro nugalėtojui atiteks 1000 ATP reitingo taškų bei 834 tūkst. JAV dolerių čekis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius