Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 14

Staigmena: Rogeris Federeris savo žolės sezoną pradėjo nesėkme

Tris titulus šiemet iškovojęs ir grunto sezoną praleidęs Rogeris Federeris patyrė nesėkmę jau pačiame pirmame savo mače ant žolės aikštės paviršiaus. Šveicaras pralaimėjo 39-erių kortų šeimininkui Tommy Haasui 6:2, 6:7 (8:10), 4:6.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tai buvo pirmasis R.Federerio mačas nuo kovo 2-osios bei tik trečioji sezono nesėkmė. Šveicarijos tenisininkas šiemet triumfavo „Australian Open“ pirmenybėse, o vėliau laimėjo „Masters“ serijos čempionatus Indian Velse bei Majamyje.

Grunto sezoną R.Federeris praleido tikėdamasis užtikrintai pasiruošti jau prasidėjusiam žolės sezonui. Praėjusiais metais ant šio aikštės paviršiaus maestro laimėjo 10 mačų iš 13 ir pateko į trijų turnyrų pusfinalius.

Tuo tarpu T.Haasas tarpusavio mačuose su R.Federeriu iškovojo penktąją pergalę iš 18 dvikovų, nors ypatingų rezultatų įvairiuose turnyruose jis nepasiekė. Vokietis tik pirmą sykį šį sezoną viename turnyre iškovojo antrąją pergalę paeiliui.

Įdomu tai, kad skaičiuojant šio mačo dalyvių amžiaus vidurkį, tai buvo vyriausių tenisininkų dvikova per pastaruosius 35-erius metus.

Trečiadienį bilietus į „Mercedes Cup“ ketvirtfinalį taip pat iškovojo ir Mischa Zverevas bei Philippas Kohlschreiberis. Pirmasis nugalėjo Yannicką Hanfmanną 7:6 (7:1), 6:2, o antrasis įveikė Steve'ą Johnsoną 7:6 (7:3), 5:7, 7:6 (8:6).

Į „Mercedes Cup“ ketvirtfinalį patekę žaidėjai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei 18 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius