Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 08

Staigmenos pasipylė ir dvejetuose: iš Rio olimpiados pasitraukė broliai Murray

Geriausiam Didžiosios Britanijos tenisininkui Andy Murray liko vienintelis kelias iškovoti olimpinį medalį Rio de Žaneire – per vienetų turnyrą, nes 29-erių metų škoto ir jo brolio Jamie Murray duetas pirmadienio naktį po dramatiškos kovos kiek netikėtai 6:7 (6:8), 6:7 (14:16) nusileido brazilams Thomazui Bellucci ir Andre Sa.
Broliai Murray pirmame olimpiados etape krito prieš Thomazą Bellucį ir Andre Sa
Broliai Murray pirmame olimpiados etape krito prieš Thomazą Bellucį ir Andre Sa / „Scanpix“ nuotr.

Antrojo seto pratęsime Didžiosios Britanijos tenisininkai panaikino šešis brazilų turėtus „match point’us“, tačiau galiausiai vis tiek nesugebėjo išpešti trečio seto, juolab – pergalės.

Pirmojo etapo dvikovoje Th.Bellucci ir A.Sa padarė devyniomis neišprovokuotomis klaidomis daugiau, tačiau tokiu pat skirtumu atliko ir daugiau smūgių be atsako. Brazilijos tenisininkų duetas sėkmingiau žaidė prie tinklo, o tai jiems ir atnešė pergalę.

Ši staigmena dvejetų turnyro pirmame etape reiškia, kad iš olimpiados pasitraukė jau dvi aukščiausią reitingą turėjusios poros. Prieš britus nesėkmę patyrę ir favoritais laikyti prancūzai Pierre’as Huguesas Herbertas bei Nicolas Mahut, kurie nusileido kolumbiečiams Juanui Sebastianui Cabaliui ir Robertui Farah.

Antrajai pasaulio raketei antrą olimpinių žaidynių dieną sėkmingiau susiklostė vienetų dvikova. 2012 metų Londono žaidynių čempionas be didelio vargo 6:3, 6:2 nugalėjo serbą Viktorą Troickį.

Nors dvejetų turnyras A.Murray baigėsi netikėtai greitai, jis buvo geros nuotaikos. Dar labiau ją praskaidrino tai, jog didžiausias jo konkurentas Novakas Džokovičius krito jau pirmame vienetų varžybų etape prieš argentinietį Juaną Martiną del Potro.

„Dabar turiu visą dėmesį skirti vienetų varžyboms, – pasakojo britas. – Ką tik nugirdau, kad iš vienetų iškrito Novakas. Nemačiau to mačo, tačiau tai neabejotinai yra didelė staigmena.“

„Nemanau, kad man tai kažką keičia, nes turiu būti susikaupęs kiekviename mače ir į kiekvieną varžovą žiūrėti kaip į grėsmę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius