Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 26

Sudėtinga misija: Andy Murray pakeliui į Vimbldono sostą teks susitikti su visu elitu

Didžiosios Britanijos sporto aistruoliai kiekvienais metais prieš prasidedant Vimbldonui stipriai diskutuoja apie geriausio šios šalies tenisininko Andy Murray šansus laimėti prestižiškiausią teniso turnyrą Londone. Tačiau panašu, kad šiemet tai padaryti bus kaip niekada sunku, nes pakeliui iki čempiono titulo britui gali tekti kautis su gausybe elitinių žaidėjų.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Vimbldono turnyrą A.Murray pradės akistata su Kazachstano tenisininku Mikhailu Kukuškinu. Pirmas ratas didelio pavojaus britų tenisininkui nežada, tačiau vėliau lauks sudėtingi mūšiai. 

Jau aštuntfinalyje A.Murray gali susitikti su dažnai Vimbldone puikų žaidimą demonstruojančiu prancūzu Jo-Wilfriedu Tsonga. Ketvirtfinalyje galima akistata su pergalių ištroškusiu Rafaeliu Nadaliu, kuris šiemet laimėjo vieną turnyrą ant žolės. 

Toliau gali būti dar sunkiau. Pusfinalyje A.Murray gali susitikti su puikią sportinę formą demonstruojančiu Rogeriu Federeiu. O finale galima akistata su pirma pasaulio rakete Novaku Džokovičiumi. 

Po burtų traukimų ceremonijos aistruoliai kur kas atsargiau ėmė vertinti geriausio Didžiosios Britanijos tenisininko galimybes laimėti Vimbldoną.  

Praėjusiais metais A.Murray Vimbldono turnyre pasiekė ketvirtfinalį ir nusileido Grigorui Dimitrovui. Šio turnyro čempionu jis tapo 2013-aisiais metais.  

VIDEO: Vimbldonas netrukus prasidės. Ar tu pasiruošęs?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius