Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 05 25

Sugebėjo – teniso legenda I.Nastase suimtas dukart per 6 valandas

Skandalais savo įspūdingos teniso karjeros metu garsėjęs 71-erių Ilie Nastase nesiliauja ir baigęs karjerą. Penktadienį jis buvo sulaikytas dukart per šešias valandas gimtosios Rumunijos sostinėje Bukarešte.
Ilie Nastase
Ilie Nastase / „Scanpix“/AP nuotr.

Pirma I.Nastase buvo sulaikytas policijos, kai įtariama vairavo neblaivus ir atsisakė pūsti į alkotesterį, o po kelių valandų palikęs nuovadą jau buvo sučiuptas motoroleriu važiuojantis per raudoną šviesoforo signalą.

I.Nastase organizme buvo nustatyta 0,55 promilės alkoholio. O tai gerokai viršija Rumunijoje nustatytą ribą ir gali užtraukti net penkerių metų kalėjimo bausmę.

Bukarešto policijos vadovas Victoras Gilceava pasakojo, kad pareigūnai sulaukė buvusį tenisininką, kai šis 16 val. važiavo iš vakarėlio ir buvo akivaizdžiai girtas. Pats I.Nastase tikino, kad išgėrė tris alaus bokalus.

Rumunijos televizija skelbia, kad I.Nastase tuomet buvo su dviem moterimis. Šiuo metu vyras skiriasi su ketvirtąja žmona Brigitte.

Buvęs „US Open“ ir „French Open“ čempionas buvo paleistas už užstatą ir jam pateikti kaltinimai dėl vairavimo išgėrus bei atimtos vairuotojo teisės. Tačiau labai greitai I.Nastase ir vėl turėjo reikalų su policija.

Po šešių valandų vyras buvo užfiksuotas su motoroleriu važiuojantis per raudoną šviesoforo signalą. I.Nastase piktinosi pareigūnais, kurie jį suėmė ir juos įžeidinėjo.

Žiniasklaidai buvęs tenisininkas tikino, kad pirmojo suėmimo metu jį pareigūnai pargriovė ir sužeidė.

I.Nastase karjeros metu buvo vadinamas teniso blogiuku ir nuolat kėlė skandalus, kurie nesibaigė ir baigus karjerą. Pastaraisiais metais jis susilaukė sankcijų dėl rasistinių ir seksistinių pareiškimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius