Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 30

Sunkiai uždirbta pergalė – D.Thiemas prasibrovė į trečią etapą Paryžiuje

Kol kas atvirosios Prancūzijos pirmenybės „Roland Garros“ iš Dominico Thiemo reikalauja milžiniškų pastangų – tenisininkas antrą etapą iš eilės turėjo žaisti varginantį keturių setų mūšį.
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Po 2 valandų ir 30 minučių kovos ketvirtoji pasaulio raketė 6:3, 6:7(6), 6:3, 7:5 nugalėjo Kazachstano atstovą Alexanderį Bubliką (ATP-91) ir „Didžiojo kirčio“ turnyruose iškovojo jubiliejinę – 50-ą pergalę.

Ketvirtajame sete austras atsilikinėjo 2:5, tačiau laimėjęs penkis geimus iš eilės išvengė lemiamo penktojo seto.

„Šiandien buvo labai sunku. Akistata prieš Alexanderį man yra labai neparanki, nes beveik nebuvo ilgesnių ralių. Jis visiškai nesuteikė žaidimo ritmo – noriu pasveikinti varžovą su geru pasirodymu“, – po mačo teigė Thiemas.

Paryžiuje D.Thiemas iškovojo 20-ą pergalę (5 pralaimėjimai), o praėjusių metų finale nusileido tik pačiam grunto karaliui Rafaeliui Nadaliui. Tenisininkas tapo pirmuoju savo šalies atstovu nuo 1995 metų, kuriam pavyko patekti į „Roland Garros“ finalą.

Kazachas A.Bublikas šiemet yra vienas geriausių tenisininkų ATP „Challenger“ ture. Jis, kaip ir mūsų tautietis Ričardas Berankis, šiemet yra iškovojęs tris titulus.

D.Thiemas trečiame varžybų rate žais prieš puikiai pažįstamą varžovą – urugvajietį Pablo Cuevą (ATP-47). Pastarasis 7:6(3), 6:3, 2:1 pirmavo prieš Kyle'ą Edmundą (ATP-30), kuomet britas pasitraukė dėl traumos.

Tarpusavio susitikimuose tarp D.Thiemo ir P.Cuevo lygybė – 3:3.

VIDEO: Dominicas Thiemas prieš Alexanderį Bubliką. Dvikovos akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius