Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 04

Sunkus startas: Ričardas Berankis šventė nelengvą pergalę Belgijoje

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis iškovojo nelengvą pergalę „Ethias Open“ starte prieš 149 pasaulio raketę Martoną Fucsovicsą. Lietuvis labai sunkiai pradėjo susitikimą, tačiau po truputėlį įsivažiavo ir antrame sete jau savo varžovui vilčių nepaliko. Dvikova užtruko pusantros valandos ir baigėsi rezultatu 7:6 (15:13), 6:2.
Ričardas Berankis „US Open“ starte nugalėjo Maleką Jazirį
Ričardas Berankis „US Open“ starte nugalėjo Maleką Jazirį / „@ulysseel“ nuotr.

Susitikimas R.Berankiui prasidėjo labai nesėkmingai. Lietuvis pralaimėjo pirmas dvi savo padavimų serijas, todėl pirmame sete atsiliko rezultatu 0:4. Tenisininkas labai nervinosi dėl prastai skriejančių kamuoliukų, tačiau sugebėjo laimėti penkis geimus iš eilės ir įgyti pranašumą (6:5). M.Fucsovicsas sugebėjo laimėti savo padavimų seriją, todėl buvo žaidžiamas pratęsimas.

Jame R.Berankis kelis kartus buvo per tašką nuo pralaimėto seto, tačiau sugebėjo išlyginti rezultatą (6:6). Dar kartą pavojus lietuvis iškilo atsiliekant 8:9, tačiau fantastišku smūgiu jis dar kartą rezultatą išlygino (9:9). Vėliau abu tenisininkai turėjo dar kelias galimybes laimėti setą, tačiau galų gale jame pergalę išplėšė Lietuvos atstovas (15:13).

Antrame sete pirmoji Lietuvos raketė savo varžovą palaužė net tris kartus ir nesunkiai užsitikrino pergalę pirmame „Ethias Open“ etape.

R.Berankis už pergalę pirmame „Ethias Open“ etape užsitikrino 1830 eurų piniginę premiją bei 10 ATP reitingo taškų. Kitame etape lietuvio lauks lenkas Jerzy Janovičius.

Šiame mače Lietuvos tenisininkas laimėjo 74 proc. savo pirmųjų padavimų ir keturis kartus palaužė varžovo kirčių seriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius