-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 16

Svajonių aštuntfinalyje Rogeris Federeris be vargo susitvarkė su Rafaeliu Nadaliu

Žaisdamas tokiu pačiu įspūdingu stiliumi, koks sausio mėnesį Melburne jam padovanojo 18-ą „Grand Slam“ titulą, Rogeris Federeris ketvirtadienį Kalifornijoje trečią kartą iš eilės nugalėjo ispaną Rafaelį Nadalį. Ir tai padarė visiškai be jokių problemų. Labiausiai lauktoje „Indian Wells“ turnyro aštuntfinalio dvikovoje legendinis Šveicarijos tenisininkas šeštąją pasaulio raketę iš Ispanijos nugalėjo rezultatu 6:2, 6:3.

Tai pirmas kartas R.Federerio karjeroje, kai jis triskart iš eilės nugalėjo R.Nadalį.

Dešimtoji pasaulio raketė ir R.Nadalis dar prieš ketvirtfinalio etapą susitiko pirmą kartą nuo 2004 metų, kai raketes surėmė „Miami Open“ varžybų trečiame rate.

„Gera laimėti tris pastarąsias tarpusavio dvikovas. Tačiau už šį faktą man kur kas svarbiau buvo laimėti „Australian Open“ finalą. Tai man buvo labai svarbi pergalė. Manau, kad tai buvo vienas geriausių dalykų mano karjeroje“, – džiaugdamasis kalbėjo R.Federeris.

35-erių šveicaras dabar patekęs į turnyro Kalifornijoje ketvirtfinalį pelnė 180 ATP reitingo taškų ir 146 tūkst. JAV dolerių. Dėl vietos „BNP Paribas Open“ turnyro pusfinalyje R.Federeris raketes surems su australu Nicku Kyrgiosu, kuris antrame turnyre iš eilės nugalėjo antrą vietą ATP reitinge užimantį Novaką Džokovičių.

Tuo tarpu po nesėkmės R.Nadalis pripažino, kad mače beveik nebuvo jokios intrigos.

„Australijoje mūsų dvikova buvo labai atkakli, turėjau neblogų šansų laimėti. Šiandien taip nebuvo, šiandien jis žaidė geriau už mane. Kai Rogeris pirmauja, jis įgyja persvarą, jo padavimai veikia puikiai, jis pats pasitiki savimi ir gali žaisti atsipūtęs“.

VIDEO: BNP Paribas Open 10 dienos apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius