Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 24

Tadas Babelis nepateko į ITF jaunių teniso turnyro Vengrijoje pusfinalį

17-metis Tadas Babelis (ITF-361) nepateko į Tarptautinės teniso federacijos (ITF) jaunių (iki 18 metų) 4 kategorijos „7th ETC Cup“ turnyro Vengrijoje vienetų varžybų pusfinalį.
Tadas Babelis
Tadas Babelis / balzekastennis.lt

Ispanijoje besitreniruojantis ir šeštas pagal skirstymą turnyre lietuvis ketvirtfinalyje 1:6, 2:6 pralaimėjo favoritui iš Japonijos aštuoniolikmečiui Kenui Onishiui (ITF-62).

T.Babelis šešioliktfinalyje 6:1, 2:6, 6:4 įveikė penkiolikmetį slovaką Tomašą Lišką, o aštuntfinalyje 4:6, 6:2, 6:2 palaužė vienuoliktąjį reitingą turėjusio šešiolikmečio ukrainiečio Vitalijaus Sačko (ITF-417) pasipriešinimą.

Tačiau lietuvis toliau tęs kovą dvejetų varžybose, kur antrąjį reitingą turinti T.Babelio ir ispano Eduardo Guello Bartrinos pora aštuntfinalyje 6:4, 6:1 nugalėjo vengrus Marcellą Bartkovicsą ir Martoną Szappanosą, o ketvirtfinalyje 6:1, 6:3 nepaliko vilčių kitiems Vengrijos atstovams Lenardui Sohai ir Martinui Zeljenkai bei pateko į pusfinalį.

Dėl vietos finale lietuvio ir ispano pora kovos su penktuoju pagal skirstymą čeko Vito Koprivos ir slovako Patriko Nemos duetu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius