Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 10

„Tashkent Challenger“ turnyro starte – triuškinanti Ričardo Berankio dueto pergalė

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis savo pasirodymą „Challenger“ serijos dvejetų turnyre Taškente pradėjo lengva pergale. 26-erių lietuvis poroje su rusu Denisu Matsukevičiumi pirmadienį pirmame etape 6:2, 6:2 įtikinamai nugalėjo vardinius kvietimus gavusius uzbekus Saida’Lo Saidkarimovą ir Pavelą Tsoy.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Organizatorių nuotr.

Mačas, kurio metu R.Berankio komanda varžovams neleido susikurti nė vienos „break point'o“ galimybės, truko vos 46 minutes.

Patekę į ketvirtfinalį R.Berankis ir D.Matsukevičius gavo po 25 ATP dvejetų reitingo taškus ir pasidalins 1,6 tūkst. JAV dolerių čekiu.

Antrame „Tashkent Challenger“ turnyro etape – ketvirtfinalyje – lietuvio ir ruso komanda susitiks su čekais Jiri Vesely ir Michalu Konecny arba švedo Andreaso Siljestromo bei baltarusio Aliaksandro Bury duetu.

R.Berankis Uzbekistano sostinėje žaidžia ir vienetų varžybose. Ten pirmame etape 76-oji pasaulio raketė susikaus su minėtu čeku Michalu Konečny (ATP-314).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius