Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 02

Tenisininkai kaunasi dėl Hopmano taurės

Perte (Australijoje) jau 23 kartą istorijoje vyksta mišrių komandų pasaulio teniso čempionatas – Hopmano taurė. Dėl geriausiosios vardo kovoja 8 komandos.
Ispanė Anabel Medina Garrigues
Ispanė Anabel Medina Garrigues / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pergalingai B grupės kovas pradėjo ispanai ir prancūzai. Antri pagal skirstymą Prancūzijos tenisininkai šeštadienį 2:1 įveikė Kiniją, o trečią reitingą turinti Ispanija tokiu pačiu rezultatu 2:1 palaužė turnyro šeimininkę Australiją.

Kinai pirmavo, kai Li Na rezultatu 2:6, 6:2, 6:4 įveikė Marion Bartoli, tačiau Richardas Gasquet'as 6:1, 6:3 nugalėjo Wu Di ir išlygino mačo rezultatą, o pergalingą tašką prancūzai iškovojo dvejetų dvikovoje, kurioje M.Bartoli ir R.Gasquet'as 6:1, 6:1 sutriuškino Na Li ir Wu Di.

Antrajame mače pirmieji į priekį taip pat išsiveržė australai – moterų vienetų mače Jarmila Gajdosova 6:3, 3:6, 6:3 įveikė Anabel Mediną Garrigues. Visgi Fernando Verdasco vėliau 6:3, 3:6, 7:5 įveikė Lleytoną Hewittą, o dvejetų susitikime A.M.Garrigues ir F.Verdasco 3:6, 6:3, 11:9 palaužė J.Gajdosovos ir L.Hewitto pasipriešinimą.

Pirmadienį kovas pradėjo A grupės komandos. Čia varžosi favoritė Čekija, čempionės titulą ginanti bei ketvirtąjį reitingą turinti JAV ir Danijos bei Bulgarijos komandos.

Dėl Hopmano taurės finale kovos tik grupių nugalėtojai. Pernai pagrindinį turnyro prizą šeštą kartą iškovojo JAV tenisininkai, finale 2:1 privertę pasiduoti belgus.

Varžybos Australijoje tęsis iki sausio 8 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius