Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 17

Tenisininkų reakcija į priverstines atostogas: naujo darbo paieškos ir nerimas

Žaibiškai po visą pasaulį išplitęs COVID-19 virusas sportininkų gyvenimus apvertė aukštyn kojomis. Praėjusią savaitę vienuolika mėnesių per metus įprastai dirbantys tenisininkai išgirdo nuosprendį – turnyrai nevyks mažiausiai iki balandžio 27 dienos, o tai iššaukė daug skirtingų reakcijų.
Alexas De Minauras, Eugenie Bouchard ir Jeremy Chardy
Alexas De Minauras, Eugenie Bouchard ir Jeremy Chardy / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Nuo linksmų nuotraukų, naujo darbo paieškų iki didelio susirūpinimo ir nerimo – kviečiame pasižvalgyti po įdomiausius tenisininkų įrašus bei pasisakymus.

„Artėja antrasis tarpsezonis“, – instagrame skelbė prieš dvi savaites Monterėjuje Ričardą Berankį įveikęs amerikietis Ernestas Escobedo (ATP-192), pridėdamas grotažymę „bedarbis“.

Demono pravardę ATP ture užsitarnavęs kovingasis australas Alexas De Minauras (ATP-26) įkėlė nuotrauką būtent su savo pravardę atitinkančiu emoji.

„Taip, aš jį pamečiau“, – teigė tenisininkas, pridėdamas grotažymę „darbo medžioklė“.

Geros nuotaikos neprarado ir Jungtinių Amerikos Valstijų atstovė Sachia Vickey (WTA-158), pasidalinusi savo profesionalios tenisininkės karjeros reziume.

„Tik rimti pasiūlymai – nuo kovo 16 iki balandžio 20“, – po savo CV parašė ir grotažymę „šėtone, tu laimėjai“ pridėjo amerikietė.

Kai kurie tenisininkai – amerikietis Noah Rubinas (ATP-224) ir dvejetų specialistas iš Didžiosios Britanijos Jonny O'Mara (ATP-54) – ieškojo ne darbų, bet mokinių, su kuriais galėtu pasidalinti žaidimo paslaptimis.

„Šiuo metu ieškau ką nuveikti per artimiausius keletą mėnesių“, tviteryje žinute pasidalino po traumos į WTA turą grįžtanti CoCo Vandeweghe.

Kaip visuomet pakilios nuotaikos išliko ir kanadietė Eugenie Bouchard (WTA-328), su savo aistruoliais nuolatos bendraujanti tiek instagrame, tiek tviteryje.

„Likau namuose ir gulėjau ant sofos visą dieną. Kartais pakeisdavau pozą, kad apsimesčiau, jog darau kažką kitaip.“

Tačiau ne visi tenisininkai nusprendė juokauti. Štai prancūzas Jeremy Chardy (ATP-59), bendraudamas su „Le Equipe“, teigė, jog buvo ir tebėra šokiruotas.

„Aš nebežinau kas esu – tenisininkas, į tėvystės atostogas išėjęs žmogus ar tiesiog bedarbis? Daugelis žaidėjų nori apie tai kalbėti garsiai. Tai, kas vyksta šiuo metu, yra ne mūsų kaltė. Jei daugybė turnyrų bus atšaukti, mums bus be galo sunku. Komplikuota situacija ir dėl ATP reitingo taškų“, – guodėsi devintoji Prancūzijos raketė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius