Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 22

Visi teniso mėgėjai kviečiami registruotis į „Lexus taurė 2018“ teniso turnyrą

Žiemiškiems orams artėjant, kviečiame sušilti teniso aikštelėje mojuojant rakete – mat neužilgo prasidės žiemos sezono teniso turnyras. „Aš dievinu laimėti, galiu pakelti pralaimėjimą, bet labiausiai aš mėgstu tiesiog žaisti tenisą“ – Borisas Bekeris. Jei tu taip pat mėgaujiesi šiuo žaidimu, teniso klubas „LT Setas“ kviečia visus Lietuvos teniso mėgėjus dalyvauti jau ne pirmus metus organizuojamame vienetų ir dvejetų žiemos turnyre „Lexus taurė 2018“.
LTsetas kauno setas teniso turnyras vsfitness mega kaunas lauko tenisas HARD danga mega lexus taure tenisas (93)
LTsetas kauno setas teniso turnyras vsfitness mega kaunas lauko tenisas HARD danga mega lexus taure tenisas (93) / Organizatorių nuotr

„Lexus taurės“ teniso turnyras kasmet auga ir pritraukia vis naujų dalyvių. Turnyro neapleidžia ir jo senbuviai, vienas tokių Gvidas Sabeckis. Gvidas – vienas žymiausių Lietuvos tenisininkų, daugkartinis Lietuvos čempionas ir tarptautinių turnyrų prizininkas – sako, kad žaidimas teniso aikštelėje, tai ne tik puikiai praleistas laikas, bet ir įnirtingos kovos su besiliejančiomis emocijomis ir pergalėmis. Išbandyti savo jėgas ir laimėti puikių prizų Gvidas kviečia ir į žiemos „Lexus taurė 2018“ turnyrą. Turnyro sėkmė priklauso nuo kiekvieno dalyvaujančio, besivaržančio tenisininko.

Turnyro organizatorius Raimondas Maročka primena, jog turnyre išmėginti jėgas ir žaisti gali visi norintieji teniso mėgėjai – nuo pradedančiojo iki stipraus ir patyrusio.

Žaidėjai skirstomi į 3 pajėgumo lygius. Jei tenisą žaidžiate iki 2 metų, galėsite varžytis 3 lygoje, 2–5 metus – 2 lygoje, 5 metus ir daugiau – 1 lygoje. Azartiškos kovos prasidės 2017 m. spalio 30 d. ir tęsis iki 2018 m. balandžio 2 d. Grupių ir atkrintamąsias varžybas tenisininkai žais savo mieste. Finalinės kovos vyks 2018 m. balandžio 7 ir 8 dienomis. Dalyvių registracija vyksta iki 2017 m. spalio 23 d. internetu.

Teniso turnyrą „Lexus taurė 2018“ pasitinkame su naujovėmis, kurias įvedame daugumos žaidėjų prašymu. Nuo šiol turnyre bus numatytas tikslus laikas, per kurį turi būti sužaistos varžybos, taip pat kurie žaidėjai turi varžytis. Varžybas galima sužaisti anksčiau nei baigsis joms skirtas laikas, tačiau nesilaikant grafiko ar vėluojant bus įskaitytas techninis pralaimėjimas abiem žaidėjams.

Turnyro dalyviai: Dvejetai: moterų, vyrų, „MIX“ grupės (1–2 lyga), vienetų moterų ir vyrų grupės (1–3 lyga) Jei bus pageidaujančiųjų, vienetus moterys galės žaisti grupėse kartu su vyrais.

Turnyro organizuojantis „LT Setas“ direktorius Raimondas Maročka džiaugiasi, kad turnyras gyvuoja ir kasmet didėja augant teniso populiarumui Lietuvoje. Teniso partijai susitinka ne tik turnyro senbuviai, naujo entuziazmo ir varžybų azarto įneša nauji teniso mėgėjai iš visos Lietuvos, kurie greitai tampa ištikimais šio turnyro dalyviais.

Vienetų ir dvejetų žiemos turnyro „LEXUS taurė 2018“ prizininkams bus įteikti apdovanojimai ir rėmėjų prizai. Raimondas Maročka džiaugiasi, kad, tenisui tampant dažna ir patrauklia laisvalaikio praleidimo forma, rėmėjų gretos kasmet plečiasi, verslininkai steigia prizus, padeda organizatoriams ir uždega dalyvius varžytis įnirtingose kovose.

Registracijos anketą į teniso turnyrą „Lexus taurė 2018“ rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius