-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 04

„Teniso piramidės“ reitinge į antrąją poziciją pakilo Ž.Andriukaitis

Įsibėgėjus „Teniso piramidės“ žiemos sezonui, reitingo lentelėje vėl užfiksuota nemažai pokyčių. Pirmoje vietoje tradiciškai lieka daugkartinis šių varžybų čempionas Tadas Skairys, o į antrąją poziciją po sausio mėnesio kovų pakilo Žydrūnas Andriukaitis.
Žydrūnas Andriukaitis
Žydrūnas Andriukaitis / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Net 366 mačus šiame turnyre jau sužaidęs Ž.Andriukaitis sausio mėnesį 6:4, 4:3 įveikė susitikimo nebaigusį Tomą Šalkauską. Pastarasis, nepaisant nesėkmės, reitinge šoktelėjo į trečiąją poziciją.

Į ketvirtąją vietą iš 12-osios per mėnesį pakilo Jonas Mačiuitis. Tai yra aukščiausia šio tenisininko pozicija karjeroje. Šį šuolį lėmė sunki pergalė 6:4, 3:6, 10-5 prieš aštuntoje vietoje esantį Paulių Klapatauską.

Penktąją vietą „Teniso piramidės“ reitinge užima Paulius Miškinis, šeštąją – Skirmantas Kadžius.

Link pajėgiausių dešimtuko sparčiai artėja Andrius Apulskis, jis prieš mėnesį buvo 28-as, o dabar – 17-as. Įspūdingiausią šuolį per mėnesį atliko Paulius Stabingis. Jis iš 222-os pozicijos šoktelėjo į 118-ą. 117-as reitinge yra Eivydas Sadauskas, kuris prieš mėnesį dar buvo 211-as.

Iš viso reitinguoti yra 334 tenisininkai.

„Teniso piramidė” – tai tradicinis UAB „Teniso pasaulis“ organizuojamas teniso turnyras, be pertraukų vykstantis jau nuo 2007 metų. Šis projektas nuo kitų teniso turnyrų skiriasi tuo, kad vyksta visus metus. Teniso žaidėjai kviečia vieni kitus į dvikovas, stengdamiesi pakilti į kuo aukštesnę „Piramidės“ poziciją.

Du kartus per metus (žiemą ir vasarą) yra žaidžiami šio projekto finalai. Juose 32 pajėgiausi reitingo žaidėjai kovoja dėl pagrindinio trofėjaus, o 33-64 pozicijoje esantys tenisininkai kaunasi dėl „iššūkio“ taurės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius