Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 26

„Tennispark“ vasaros turnyrų serijos uždanga buvo nuleista Druskininkuose

Daugiau nei 400 teniso entuziastų šią vasarą išbandė jėgas įvairiuose „Tennispark“ turnyruose visoje Lietuvoje. Tikru sezono desertu tapo Druskininkuose surengtas „Grand SPA Lietuva“ teniso turnyras.
„Grand SPA Lietuva“ teniso turnyro akimirka
„Grand SPA Lietuva“ teniso turnyro akimirka / Justo Stašinsko nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„Vasara buvo darbinga ir labai produktyvi. Turnyrų pasiruošimui skirdavome daug laiko ir jėgų, tačiau viską atpirko žaidėjų šypsenos, azartas ir pozityvumas turnyrų metu“ – sakė turnyrų organizatorius Simas Kučas.

Finaliniame turnyre teniso mėgėjai varžėsi keturiose dvejetų grupėse. MIX grupėje nugalėtojų vardus iškovojo Indrė Baranauskaitė ir Kęstas Baranauskas. Sunkiai startavusi pirmajame etape, vėliau pora įsijautė į žaidimą ir pergalingai žygiavo iki pat pabaigos. Finale po atkaklios kovos buvo įveiktas Sigitos Ligeikienės ir Dariaus Staugaičio duetas, o trečiąją vietą iškovojo Dalia Sadeckienė ir Robertas Bitinas.

Indrė Baranauskaitė kartu su Neringa Šiumbriene buvo nesulaikomos moterų grupėje. Aukštąjį pilotažą demonstravusios partnerės nepralaimėjo nė vieno seto, nuskynė tris užtikrintas pergales ir tapo turnyro čempionėmis. Antrąją vietą iškovojo Dalia Sadeckienė ir Ramunė Jašinskienė, o trečiąją Kristina Kašinskienė ir Ramunė Kalendienė.

Darius Staugaitis taip pat nuskynė laurus net dvejose grupėse. Kartu su partneriu Roku Jakštu antrąją vietą jis iškovojo ir Vyrų HARD grupėje, kur finale turėjo pripažinti labai galingai žaidusio Dariaus Kavaliausko ir Kęsto Liepos dueto pranašumą. Trečioji vieta šioje grupėje atiteko Mindaugui Simanaičiui ir Egidijui Vosyliui.

Vyrų LIGHT grupėje stipriausia buvo Rimvydo Liupševičiaus ir Artūro Balkevičiaus pora, ant antrosios vietos pakilos užlipo Kęstutis Paciukonis ir Povilas Marcinkevičius, o trečiąją vietą iškovojo Donatas Bingelis su Alfredu Kalenda.

Visų „Grand SPA Lietuva“ turnyro dalyvių laukė puikios „Bioderma“ dovanos iš „Institut Esthederm Lietuva“, o prizininkai džiaugėsi papildomais prizais bei įspūdingomis taurėmis.

„Vasaros turnyrai baigėsi, bet „Tennispark“ komanda nesiruošia sustoti. Toliau dėsime maksimalias pastangas, kad mūsų rengiami turnyrai būtų vis profesionalesni ir vis labiau laukiami tarp teniso bendruomenės narių. Norisi padėkoti visiems dalyviams, savo komandai ir mūsų rėmėjams, kurių ratas tampa vis gausesnis“ – reziumavo Simas Kučas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius