Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 28

Thomazas Belluccis: „Mače prieš Michailą Kukuškiną numečiau 5–6 kilogramus“

Thomazas Belluccis yra vienas iš būrio tenisininkų, kuris savaitgalį nebaigė savo mačo „Miami Open“ turnyre. Kaip ir Rafaelis Nadalis, brazilas dėl karščio nebegalėjo tęsti varžybų, kurios baigėsi rezultatu 5:7, 6:3.
Thomazas Belluccis
Thomazas Belluccis / Fotoarena/Sipa USA

„Žaisti tapo labai sunku. Aikštėje beveik nieko nemačiau, – pasakojo Brazilijos tenisininkas. – Jaučiausi silpnas ir nebegalėjau tęsti mačo. Man atrodo, kad numečiau 5-6 kilogramus vien sužaidęs vienerias varžybas. Buvo labai sunku rungtyniauti tokiomis sąlygomis.

Negali gerai jaustis jei numeti penkis kilogramus. Tai juk 5 proc. mano viso kūno svorio. Man reikėjo sutvarkyti šią problemą.“

Profesionalus tenisininkas gali numesti 2–3 kilogramus vykstant mačui, tačiau Bruno Soaresas ir Andre Sa apie brazilo atvejį teigė, kad tai „nėra normalu“.

„Stengiausi vartoti daug skysčių bei valgyti. Norėjau pasiruošti kaip įmanoma geriau, – atskleidė T.Belluccis. – Tačiau kartais mačuose nebegaliu ištverti tokio karščio bei drėgmės. Tuomet prarandu daug skysčių ir nebegaliu mąstyti šaltu protu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius