Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 03

Tik dėl N.Džokovičiaus į tenisą grįžęs A.Agassis ketina serbą treniruoti ir toliau

Legendinis Andre Agassis prisipažino, kad į tenisą galėjo grįžti tik dėl jam didelę simpatiją keliančio Novako Džokovičiaus. Amerikietis tiki, kad dabartinė antra pasaulio raketė iš Serbijos gali laimėti dar daug „Didžiojo kirčio“ turnyrų. Nors dar neaišku ar A.Agassis ir toliau treniruos serbą, amerikietis aiškiai užsiminė, kad bendradarbiavimas greičiausiai bus tęsiamas.
Andre Agassis ir Novakas Džokovičius
Andre Agassis ir Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Prancūzijos žiniasklaida „Roland Garros“ turnyre paklausė A.Agassio ar jis būtų sutikęs treniruoti kokį nors kitą tenisininką.

„Nežinau. Novakas mane įkvepia. Jis man suteikė noro pasinaudoti šia galimybe, – teigė A.Agassis. – Nemažai žaidėjų man siūlė imtis juos treniruoti. Negaliu atskleisti kas jie tokie. Novakui 30 metų ir jis laimėjo 12-a „Didžiojo kirčio“ turnyrų. Manau, kad jis gali laimėti dar daug jų.“

A.Agassis per savo karjerą laimėjo aštuonis „Didžiojo kirčio“ turnyrus, o karjerą baigė 2006-aisiais metais. Panašu, kad po Paryžiaus ir trumpų atostogų su šeima, amerikietis ir toliau darbuosis su N.Džokovičiumi.

„Novakas yra geras vaikinas. Ir jis reikalingas šiam sportui. Aš jam padėsiu. Manau, kad su kiekviena diena mes tapsime vis geresni. Kartais tenka pasikliauti širdimi, o ji sako, kad dabar atėjo metas pasirūpinti šiuo vaikinu“, – kalbėjo savaitei su šeima atostogų išvykstantis A.Agassis.

A.Agassis ankščiau pareiškė, kad N.Džokovičių treniruoja be atlygio. Ir jeigu tik bus reikalingas pasirengęs padėti serbui ir kitame artėjančiame „Didžiojo kirčio“ turnyre Vimbldone.

„Roland Garros“ turnyre N.Džokovičius tik po atkaklios penkių setų kovos nugalėjo Diego Schwartzmaną (ATP 41) ir pateko į aštuntfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius