Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 16

Tolsta viltys tapti pirmąja šalies rakete: Laurynas Grigelis pralaimėjo Uzbekistane

Antroji Lietuvos raketė Laurynas Grigelis baigė savo pasirodymą Uzbekistane vykstančiame „Challenger“ serijos turnyre. Charakterį pademonstravęs lietuvis pralaimėjo 170 vietą ATP pasaulio reitinge užimančiam Egorui Gerasimovui rezultatu 4:6, 7:6 (8:6), 3:6.
Laurynas Grigelis – Lucas Andrianasilalao
Laurynas Grigelis – Lucas Andrianasilalao / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Atrodė, kad šiame mače L.Grigelis pripažins varžovo pranašumą jau po dviejų setų, tačiau savo padavimų seriją pralaimėjęs lietuvis aštuntame geime palaužė varžovą atgal ir sugebėjo išlyginti rezultatą.

Taip L.Grigeliui pavyko nukeliauti iki pratęsimo, kurį jis po labai atkaklios kovos laimėjo rezultatu 8:6. Tiesa, trečiame sete E.Gerasimovas vis tik įrodė savo pranašumą. Jis du kartus palaužė lietuvio padavimų seriją, o jam tuo pačiu atsakyti nepavyko.

Šį sezoną L.Grigeliui ant grunto dangos tai buvo šeštasis mačas bei ketvirtoji nesėkmė. Su E.Gerasimovu mūsų šalies tenisininkas susitiko jau antrą kartą šiemet, o pirmuoju bandymu patyrė nesėkmę Bergamo mieste vykusiame turnyre 4:6, 2:6.

Dvi pergales Uzbekistane iškovojęs L.Grigelis būtų tapęs pirmąja Lietuvos rakete, tačiau patyręs nesėkmę jis nuo Ričardo Berankio ATP reitinge pirmadienį atsiliks jau 11 taškų.

L.Grigelis Uzbekistane laimėjo 780 JAV dolerių čekį, tačiau ATP reitingo taškų jam iškovoti nepavyko.

L.Grigelis „Samarkand Challenger“ turnyre dalyvauja ir dvejetų varžybose, o pirmame etape jo ir Ž.Kolaro duetas pirmame etape iškovojo pergalę prieš Shonigmatjono Shofayziyevo ir Kazachstano atstovo Romano Khassanovo porą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius