Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 08

Trečią Rio olimpiados dieną – Juano Martino del Potro ir Kei Nishikorio kovos

Pirmadienį Rio de Žaneiro olimpiniame teniso turnyre prasidės antrojo etapo dvikovos, kuriose pasirodys Serena Williams, Juanas Martinas del Potro, Garbine Muguruza, Kei Nishikoris ir Gaelis Monfilsas.
Novakas Džokovičius Rio olimpiados pirmame etape nusileido Juanui Martinui del Potro
Novakas Džokovičius Rio olimpiados pirmame etape nusileido Juanui Martinui del Potro / „Scanpix“ nuotr.

Į centrinį varžybų kortą pirmadienį sugrįš Juanas Martinas del Potro, pirmame turnyro etape netikėtai 7:6 (7:4), 7:6 (7:2) nugalėjęs pirmąją pasaulio raketę Novaką Džokovičių. Argentinos tenisininkas pirmą kartą susitiks su portugalu Joao Sousa.

Dvikovos laikas: maždaug 20.00

Iškart po to vyks Serenos Williams ir prancūzės Alize Cornet akistata. Tenisininkės viena prieš kitą žaidė septynis kartus, o keturias pergales nusinešė A.Cornet. Įdomu, jog tris pastarąsias jų dvikovas laimėjo būtent 48-oji pasaulio raketė iš Prancūzijos.

Dvikovos laikas: maždaug 21.45

Galiausiai varžybų dieną centriniame korte uždarys Kei Nishikoris. Jo lauks Ričardą Berankį 6:0, 6:0 pirmame etape nušlavęs Johnas Millmanas. Tai bus pirmoji tenisininkų akistata, visgi J.Millmanas iš septynių mėginimų dar nė karto nenugalėjo pirmo ATP dešimtuko tenisininko.

Dvikovos laikas: maždaug 23.30

Antrame korte pirmadienį karaliaus ispanai. Iš pradžių (~17.00 Lietuvos laiku) devintą skirstymą turinti Carla Suarez Navarro bandys palaužti kroatę Aną Konjuh, vėliau (~21.30 val.) "Roland Garros" čempionė Garbine Muguruza sieks antrą kartą iš tiek pat galimų nugalėti japonę Nao Hibino. Paskutinis mačas antrame korte (~23.00 val.) bus ne ką mažiau įdomesnis – Rafaelis Nadalis ir Marcas Lopezas susikaus su argentiniečiais J.M. del Potro ir Maximo Gonzalezu.

„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius Rio olimpiados pirmame etape nusileido Juanui Martinui del Potro
„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius Rio olimpiados pirmame etape nusileido Juanui Martinui del Potro

Tuo tarpu pirmame korte praūš braziliškas karnavalas: iš pradžių (~20.00 val.) Rogerio Dutra Silva bandys pateikti sensaciją ir nugalėti Gaelį Monfilsą, o šią dvikovą paseks įdomūs dvejetų mačai. Brolius Murray patiesę brazilai Thomazas Bellucci ir Andre Sa (~21.45 val.) raketes surems su Fabio Fognini ir Andreasu Seppi. Iškart po šios dvikovos (~23.30 val.) trečią skirstymą turintys Marcelo Melo ir Bruno Soarešas stos prieš Novaką Džokovičių bei Nenadą Zimonjičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius