Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 31

Trečiąją „US Open“ dieną – N.Džokovičiaus ir R.Nadalio antrojo etapo dvikovos

Per dvi dienas Niujorke prabėgo pirmasis „US Open“ čempionato etapas, todėl trečiąją dieną tenisininkai kovos dėl vietos trečiajame turnyro rate. Kortuose išvysime revanšo siekiantį Novaką Džokovičių, dėl savo trečiojo varžybų titulo kovojantį Rafaelį Nadalį, kanadietį Milošą Raoničių bei kroatą Mariną Čiličių.
Rafaelis Nadalis prieš Denisą Istominą
Rafaelis Nadalis prieš Denisą Istominą / „Scanpix“ nuotr.

N.Džokovičius (ATP-1) – J.Vesely (ATP-49)

N.Džokovičius ir J.Vesely tarpusavyje yra rungtyniavę vieną kartą, o pergalę šventė Čekijos tenisininkas. Jis šio sezono Monte Karlo „Masters“ serijos turnyro pirmame etape nustebino pirmąją pasaulio raketę ir ją nugalėjo rezultatu 6:4, 2:6, 6:4.

Šį sezoną serbas iškovojo 7 titulus, o du iš jų laimėjo „Didžiojo kirčio“ turnyruose. Vienintelį kartą jam nepasisekė Vimbldone, kuriame jis iš tolimesnės kovos pasitraukė jau po trečiojo čempionato etapo.

Geriausias pasaulio tenisininkas į Niujorką atvyko po netikėtos nesėkmės Juanui Martinui Del Potro pirmame olimpinio turnyro mače.

„US Open“ varžybose N.Džokovičius net 6 kartus žaidė finale, o titulą iškovojo 2 sykius. Serbas bando apginti 2015-ais iškovotą trofėjų, o pirmame etape nugalėjo Jerzy Janowiczą rezultatu 6:3, 5:7, 6:2, 6:1.

J.Vesely savo karjeroje yra iškovojęs vieną ATP turnyro titulą, o šį sezoną geriausiai sužaidė Marakeše. Ten Čekijos tenisininkas pateko į pusfinalį, tačiau nusileido Borna Čoričiui.

Dvikovos laikas: apie 21:30

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

R.Nadalis (ATP-5) – A.Seppis (ATP-87)

Tarpusavyje tenisininkai yra susitikę aštuonis kartus, o net septynias pergales iškovojo Ispanijos tenisininkas. Paskutinį kartą ispanas su italu matėsi olimpiadoje, kurioje R.Nadalis pergalę iškovojo rezultatu 6:3, 6:3.

Rafa „US Open“ čempionate dalyvauja 12 kartą, o Niujorke jis yra triumfavęs du kartus bei dar sykį žaidė pusfinalyje. Praėjusiais metais ispanas trečiame turnyro etape krito prieš Fabio Fogninį.

A.Seppiui tai net 13-osios pirmenybės Niujorke, tačiau italas niekuomet nėra perlipęs trečiojo etapo barjero. Pergalės atveju jis minėtame varžybų rate atsidurs ketvirtąjį kartą.

Savo karjeroje italas yra iškovojęs tris titulus, tačiau paskutinį kartą ATP turnyre triumfavo dar 2012 metais. Šį sezoną jis ypatingai gerų rezultatų nepasiekė, o geriausiu jo pasirodymu 2016-aisiais galima vadinti pusfinalį Notingamo varžybose.

Dvikovos laikas: apie 03:30

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

M.Raoničius (ATP-6) – R.Harrisonas (ATP-120)

Tarpusavyje tenisininkai yra rungtyniavę du kartus, tačiau paskutinis jų mačas vyko prieš ketverius metus.

M.Raoničiui tai šeštasis „US Open“ turnyras karjeroje, o į ketvirtąjį varžybų etapą jis yra patekęs tris kartus. Praėjusiais metais kanadietis savo pasirodymą baigė trečiame rate, kai nusileido Feliciano Lopezui.

Šiuo metu šeštąją vietą pasaulio reitinge užimantis kanadietis vasarą demonstruoja įspūdingą sportinę formą. Kanadietį daugelyje turnyrų sugeba sustabdyti tik antroji pasaulio raketė Andy Murray. Škotas M.Raoničių nugalėjo „Aegon Championships“ bei Vimbldono finale, o pusfinalyje jis prieš britą krito Sinsinačio varžybose.

R.Harrisonui šiuo metu yra 24-eri metai, o būdamas 20-ies jis buvo pakilęs į savo aukščiausią – 43 vietą pasaulio reitinge. Amerikietis niekuomet nėra iškovojęs ATP turnyro titulo ar žaidęs finale.

Jam tai septintosios „US Open“ pirmenybės. Tenisininkas dar niekuomet neperlipo pirmojo etapo barjero.

Dvikovos laikas: apie 20:00

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

M.Čiličius (ATP-9) – S.Stachovskis (ATP-92)

Tenisininkai tarpusavyje yra rungtyniavę 5 kartus, o nė karto pergalės nepavyko iškovoti S.Stachovskiui. Ukrainietis ir kroatas jau buvo susitikę šių metų Vimbldono turnyre, kuriame M.Čiličius laimėjo 6:2, 6:7 (6:8), 6:4, 6:4.

Devintajai pasaulio raketei tai devintasis kartas pagrindiniame „US Open“ čempionate, o 2014-aisiais jis laimėjo pagrindinį šio turnyro titulą. Praėjusiais metais jis pateko į pusfinalį, tačiau nusileido serbui N.Džokovičiui.

Iš viso savo karjeroje kroatas yra iškovojęs net 15 titulų, o šį sezoną triumfavo „Masters“ serijos varžybose Sinsinatyje.

30 metų S.Stachovskis yra iškovojęs 4 titulus, tačiau paskutinį kartą jis ATP varžybose triumfavo prieš šešerius metus. Ukrainos atstovas aštuntą kartą rungtyniaus „US Open“ čempionate ir du kartus pateko į trečiąjį turnyro etapą.

Dvikovos laikas: apie 23:00

„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms
„Orakulo“ prognozė „US Open“ varžyboms

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius