Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 23

Paaiškėjo visi turnyro Barselonoje pusfinalininkai, Rafaelis Nadalis sieks 500-osios pergalės savo karjeroje

Ispanijoje tęsiasi ATP serijos vyrų teniso turnyras „Barcelona Open Banc Sabadell“, kurio prizų fondą sudaro 1,55 mln. eurų.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Trečiąją pergalę vienetų varžybose iškovojo ir į pusfinalį pateko turnyro favoritas ispanas Rafaelis Nadalis. Penktadienį ketvirtfinalyje R.Nadalis 6:2, 6:2 nugalėjo septintą pagal skirstymą prancūzą Gaelį Monfilsą.

R.Nadaliui tai buvo 499-oji pergalė karjeroje ir 27-oji iš eilės Barselonos turnyre, kurį R.Nadalis yra laimėjęs penkis kartus. Nuo 2003 metų, kai debiutuodamas „Barcelona Open“ varžybose R.Nadalis pasirodymą baigė antrajame etape, ispanas šiame turnyre pralaimėjo vos du setus.

„Esu labai patenkintas. Manau, prieš labai stiprų varžovą sužaidžiau labai gerai. Aš jau pusfinalyje, o tai jau teigiamas rezultatas“, – sakė R.Nadalis.

Tarp keturių pajėgiausių turnyro žaidėjų pateko dar du ispanai – tai ketvirtąjį reitingą turintis Davidas Ferreras, 6:3, 6:3 įrodęs savo pranašumą prieš austrą Jurgeną Melzerį, ir aštuntas pagal reitingą Nicolas Almagro, 6:3, 6:3 įveikęs tėvynainį Juaną Carlosą Ferrero.

Ispanų hegemoniją Barselonoje nutraukė kroatas Ivanas Dodigas, 6:4, 2:6, 6:4 palaužęs Feliciano Lopezo pasipriešinimą. Jis pusfinalyje susitiks su R.Nadaliu. Įdomu tai, kad žaisdmas ant grunto R.Nadalis laimėjo jau 32 mačus iš eilės, paskutinį kartą pralaimėdamas 2009 metais Robinui Soderlingui.

„Man tai buvo nuostabi savaitė. Sužaidžiau keletą puikių mačų ir tikiuosi dar vieno tokio. Man tai bus puiki patirtis. Šiemet jau žaidžiau su Novaku Djokovičium Australijoje, dabar žaisiu su Rafaeliu Nadaliu. Jis yra geriausias tenisininkas, yapč, kai kalbame apie žaidimą ant grunto. Aš stengsiuosi mėgautis žaidimu ir pademonstruoti geriausia, ką galiu“, – kalbėjo I.Dodigas. 

Kartu su pagrindiniu prizu turnyro nugalėtojui atiteks 290 tūkst. eurų bei 500 įskaitinių ATP klasifikacijos taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius