Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 06

„US Open“ dramą išgyvenęs D.Thiemas: „Tai prisiminsiu visą gyvenimą“

Austrijos tenisininkas Dominicas Thiemas po širdį skaudinančio pralaimėjimo „US Open“ ketvirtfinalyje pripažino, kad penkių valandų drama virtusios akistatos nepamirš niekada gyvenime.
Dominicas Thiemas ir Rafaelis Nadalis
Dominicas Thiemas ir Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

„Tai mano galvoje įstrigs amžinai, – pareiškė D.Thiemas. – Aš tikrai prisiminsiu šį mačą. Tenisas kartais būna negailestingas, nes aš manau, kad šis mačas nenusipelnė pralaimėtojo. Tačiau vienas turėjo tokiu tapti.“

Penktame sete D.Thiemas buvo labai arti nuo nesėkmės dar iki pratęsimo, kai rezultatui esant 5:5 per savo padavimus atsiliko 0:40. Tačiau devintas pagal skirstymą Austrijos tenisininkas sugebėjo laimėti geimą, o vėliau žaidėjai nugalėtoją aiškinosi pratęsime. D.Thiemas paskutiniu smūgiu padarė klaidą ir kelią į „US Open“ pusfinalį užleido R.Nadaliui.

D.Thiemas mače laimėjo 171-ą tašką, R.Nadalis – 165-is. Paklaustas ar pasimokė ko nors iš šios ypatingos dvikovos, Austrijos tenisininkas atsakė: „Nelabai. Sakyčiau, kad tai buvo pirmas toks epinis mačas mano karjeroje. Žaidžiau gerų mačų ir anksčiau, bet ne taip ilgai. Ne taip ilgai prieš tokius žaidėjus. Dabar esu kiek nusivylęs, bet praeis kelios dienos ir džiaugsiuosi kaip buvo malonu žaisti.“

Dabar D.Thiemas sieks trečius metus iš eilės patekti į geriausių sezono aštuonių tenisininkų „Nitto ATP Finals“ turnyrą Londone. Šiuo metu 25-erių metų žaidėjas geriausių sezono tenisininkų lenktynėse užima aštuntą vietą.

VIDEO: Rafael Nadal Defeats Dominic Thiem In a Marathon Match For The Ages

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius