Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 30

Už persirengimą korte įspėta tenisininkė: „Uždrausti Serenos kostiumą yra didesnė problema nei mano incidentas“

Atrodo, jog prasidėjusi diskusija, išprovokuota Prancūzijos teniso federacijos prezidento ir „French Open“ turnyro organizatoriaus Bernardo Giudicelli garsaus pareiškimo apie Serenos Williams netinkamą kostiumą, taip ramiai nenutils.
Serena Williams „French Open“ turnyre
Serena Williams „French Open“ turnyre / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Rafaelis Nadalis palaikė B.Giudicellio siūlomą aprangos sugriežtinimo įvedimą, o 31 vietą WTA reitinge užimanti Alize Cornet teigė, jog šis draudimas yra 10 tūkstančių kartų blogiau už tai, kas prancūzei nutiko pirmajame „US Open“ etape.

23 „Didžiojo kirčio“ titulus savo sąskaitoje turinti S.Williams prieš „French Open“ turnyrą teigė, jog šis „superherojės“ kostiumas jai reikalingas dėl sveikatos problemų, mat jis padeda išvengti trombų susidarymo.

A.Cornet, gavusi žodinį įspėjimą iš bokštelio teisėjo, jog teniso aikštelėje persimovė sportinius marškinėlius, sukritikavo savo federacijos prezidentą.

„Bernardas Giudicelli gyvena kitame pasaulyje. Jis yra Prancūzijos teniso federacijos prezidentas ir todėl neturėtų taip elgtis“, – skambiai pareiškė ji.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Alize Cornet
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Alize Cornet

Giudicellis, aiškindamas susidariusią situaciją vienam iš teniso dienraščių, teigė, jog Serena Williams privalo gerbti šį sportą.

„Tokie prezidento pasisakymai mane šokiruoja“, – pridėjo prancūzė.

Tenisininkė buvo šokiruota ir tuo, kaip buvo sureaguota į tai, kuomet pirmajame savo „US Open“ mače ji persivilko marškinėlius teniso aikštėje.

„Visi buvo išsigandę, ar aš gausiu piniginę baudą. Bijojau ir aš. Tačiau visi buvo su manimi ir teigė, jog jei bus priimtas toks sprendimas, mes eisime į WTA ir kovosime su tuo.“

Galiausiai „US Open“ organizatoriai žaidėjos atsiprašė ir pasižadėjo, jog tokių kontroversiškų situacijų ateityje nebebus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius