Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 16

Užsibarikadavęs Bernardas Tomičius: „Jaučiu visus koronaviruso simptomus“

Skandalingasis Australijos tenisininkas Bernardas Tomičius (ATP-200) pastaruoju metu pasirūpino saviizoliacija, kadangi yra stipriai sunerimęs dėl savo sveikatos. Jo teigimu, visi ligos simptomai atitinka COVID-19 virusą.
Bernardas Tomičius
Bernardas Tomičius / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Bendraudamas su australų dienraščiu „The Herald Sun“ 27-erių sportininkas atskleidė, kad praėjusią savaitę stipriai susirgo ir iš karto karantinavosi Majamyje, kur ruošėsi „Masters“ turnyrui (galiausiai buvo atšauktas).

B.Tomičius nerimauja, kad yra užsikrėtęs pasaulyje žaibiškai išplitusiu COVID-19 virusu, tačiau kol kas patikrinimo testas australui atliktas nebuvo.

„Nuo praėjusio antradienio jaučiuosi negerai. Man darosi labai sunku kvėpuoti, o imuninė sistema yra visiškai nusilpusi. Šiuo metu esu Majamyje ir izoliavausi nuo visų, kaip ir buvo nurodyta.

Testas man atliktas dar nebuvo, bet jaučiu visus koronaviruso simptomus. Spėju, jog virusą pasigavau keliaudamas iš Monterėjaus, Meksikos.

Žmonės šią situaciją turi vertinti labai rimtai, ypatingai Australijoje. Dabar esu nežinioje – kiek laiko turėsiu būti izoliuotas ir kada man bus atliktas testas“, – savo išgyvenimais dalinosi Tomičius.

„Scanpix“ nuotr./Bernardas Tomičius
„Scanpix“ nuotr./Bernardas Tomičius

Praeityje iki 17 ATP reitingo laiptelio užkopęs tenisininkas po „Australian Open“ išvyko į Jungtines Amerikos Valstijas, kur dalyvavo turnyruose Dalase, Niujorke ir Delray Beach'e, o prieš pat koronaviruso pandemiją varžėsi Meksikoje.

Tik prasibrovęs į ATP turą australas užsitarnavo vieno talentingiausių tenisininkų etiketę, tačiau laimėjęs keturis ATP trofėjus ir keturiskart pasiekęs „Australian Open“ aštuntfinalį galiausiai prarado motyvaciją žaisti.

Pastaraisiais metais B.Tomičius labiau yra žinomas ne už įspūdingus pasiekimus teniso kortuose, bet aštrius pasisakymus ir sunkiai protu suvokiamą elgesį mačų metu.

Priminsime, kad ATP sezonas yra sustabdytas mažiausiai iki balandžio 27 dienos.

Moterų teniso asociacija (WTA) tikslios sustabdymo datos paskelbusi nėra, tačiau kol kas visi turnyrai atšaukti iki balandžio 20 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius