Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 07

Valandos kortuose neišbuvęs Rafaelis Nadalis – „Roland Garros“ pusfinalyje

Dešimtąjį savo „French Open“ titulą medžiojantis Rafaelis Nadalis iškovojo kelialapį į pirmenybių pusfinalį. Šį kartą ispanas ir vėl nesutiko rimtesnio pasipriešinimo, nes jo varžovas Pablo Carreno-Busta antrame sete iš mačo pasitraukė dėl traumos. Dvikova baigėsi rezultatu 6:2, 2:0, o dėl kelialapio į finalą jis susikaus su Dominicu Thiemu.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“/AP nuotr.

R.Nadalis į „French Open“ pusfinalį pateko dešimtą kartą savo karjeroje, o jame dar nė karto nepralaimėjo. Stipriausiųjų ketvertą pasiekęs ispanas visuomet pirmenybes Paryžiuje užbaigdavo iškovodamas čempiono taurę.

Šiemet „Roland Garros“ kortuose R.Nadalis dar nepralaimėjo nė vieno seto. Negana to, jis nežaidė nė vieno pratęsimo, o arčiausiai buvę varžovai du kartus setą pralaimėjo rezultatu 4:6.

Šį sezoną ant grunto dangos R.Nadalis laimėjo jau 23 mačus ir pralaimėjo vos sykį. Romos „Masters“ pirmenybių ketvirtfinalyje jis nusileido Dominicui Thiemui. Įdomu tai, kad ant grunto jis su Austrijos tenisininku 2017-aisiais jau žaidė 3 kartus (2-1), o du susitikimai vyko turnyro finale.

Ispanas šiemet ant grunto triumfavo Monte Karle, Barselonoje bei Madride. Iš viso R.Nadalis su D.Thiemu tarpusavyje yra žaidę šešis kartus savo karjerose, o keturias pergales iškovojo Rafa.

„French Open“ pusfinalio dalyviai jau užsitikrino 500 tūkst. eurų piniginę premiją bei 720 ATP reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius