Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 25

Varžovės trauma Shuai Zhang pasaką pratęsė iki „Australian Open“ ketvirfinalio

Shuai Zhang tęsia savo stebuklingą pasirodymą „Australian Open“ turnyre Melburne. Kinijos tenisininkė nugalėjo mačo metu traumą patyrusią amerikietę Madison Keys rezultatu 3:6, 6:3, 6:3. Niekada prieš tai „Didžiojo kirčio“ turnyre antro etapo nepasiekusi sportininkė po kelių dienų žais ketvirtfinalyje prieš Johanną Kontą.
Shuai Zhang
Shuai Zhang / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Mačas prasidėjo absoliučiu M.Keys dominavimu. JAV tenisininkė savo itin stipriais smūgiais nepalikdavo vilčių S.Zhang ir atrodė, kad mačą amerikietė turėtų laimėti nesunkiai.

Tačiau antrojo seto trečiame geime tenisininkė patyrė traumą. Ji pralaimėjo savo padavimų seriją, bei iš karto paprašė medicininės pertraukėlės. Buvo spekuliuojama, kad tai yra daroma, kad S.Zhang prarastų įgautą žaidimo ritmą, tačiau paaiškėjo, kad amerikietė turėjo problemų su klubais.

Antrąjį setą tenisininkė iš Kinijos laimėjo, bet M.Keys neketino pasiduoti nepaisant didelio skausmo. Nors atrodė, kad amerikietė nebeturi galimybių įveikti kinės, ji šeštame geime išlygino rezultatą ir jis tapo 3:3.

M.Keys sunkiai laikė ašaras ir kentėjo milžinišką skausmą, tačiau laikėsi iki pat mačo pabaigos. Ji garbingai užbaigė vieną sunkiausių savo pasirodymų karjeroje.

„Man šiandien labai pasisekė, nes Madison patyrė traumą, – po mačo kalbėjo nugalėtoja. – Buvo labai sunku susikoncentruoti, nes mačiau kokį didelį skausmą ji jaučia.

Tuomet kažkas tribūnose pradėjo šaukti, kad ketvirtfinalis jau pasiektas, todėl pradėjau nervintis.“

S.Zhang savo didžiausios pergalės karjeroje dėka kitą pirmadienį taps pirmąją Kinijos teniso rakete. Kitame etape jos laukia taip pat staigmeną pateikusi britė Johanna Konta.

Tiesiogines „Australian Open“ vaizdo transliacijas galite stebėti orakulas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius