Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 06

Vašingtone – įspūdingas N.Kyrgioso išsigelbėjimas ir dominuojantis A.Rubliovas

Vienas iš favoritų laimėti „Citi Open“ pirmenybes Vašingtone (JAV) Nickas Kyrgiosas išlaikė kol kas sunkiausią tęstą šią savaitę ir įsirašė savo pavardę tarp keturių pusfinalio dalyvių.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.

Dramatiškame turnyro ketvirtfinalyje laikrodžiui prieš pat išmušant 1 valandą nakties vietos laiku Australijos teniso superžvaigždė 6:7(5), 7:6(12), 6:2 palaužė amerikietį Francį Tiafoe (ATP-27).

Pirmojo seto pratęsime persvarą 5:2 iššvaistęs N.Kyrgiosas kitos savosios akimirkos turėjo laukti dar vieną pilną trylikos geimų partiją, kol galiausiai išsaugojęs penkis match point'us rezultatą setais išlygino. Trečiajame sete jau dominavo australas, iš viso atlikęs net 35 neatremiamus padavimus.

Vimbldono finalininkas iš pirmenybių eliminavo paskutinį amerikietį. Penktadienį kiek anksčiau ketvirtfinalyje suklupo ir kitas kortų šeimininkas Sebastianas Korda (ATP-54). Jis kiek netikėtai 2:6, 7:5, 3:6 nusileido Mikaeliui Ymerui (ATP-115) – būtent pastarasis ir bus kitu N.Kyrgioso priešininku pusfinalyje.

Australui penktadienį teko dviguba užduotis – jis kiek anksčiau žengė į kortą ir užbaigė aštuntfinalio susitikimą su JAV milžinu Reilly Opelka. Nickas dar varžosi ir dvejetuose, kur jo ir Jacko Socko pora dar turi sužaisti vienintelį likusį ketvirtfinalį.

Nuo Vimbldono starto 27-erių tenisininkas laimėjo 10 iš paskutinių 11 susitikimų.

JAV sostinėje kol kas labai užtikrintai atrodo pirmoji turnyro raketė Andrejus Rubliovas (ATP-8).

Rusijos tenisininkui dėl ketvirtadienį Vašingtoną užklupusio stipraus lietaus penktadienį teko sužaisti du pilnus susitikimus, tačiau didelių problemų oponentai jam nesukėlė – 6:4, 7:6(8) įveiktas Maxime'as Cressy (ATP-32) ir 6:2, 6:3 sutriuškintas Jeffrey Johnas Wolfas (ATP-99).

Šiame turnyre A.Rubliovas vis dar nėra pralaimėjęs seto, o pusfinalyje jo varžovu bus japonas Yoshihito Nishioka (ATP-96).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius