Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 16

Venus Williams iškovojo pergalę, Serena pasitraukė po alinančios kovos

Penkiskart Vimbldono nugalėtoja Venus Williams tęsia pasirengimą artėjančiam „Didžiojo kirčio“ turnyrui. Jos sesuo Serena tik po atkaklios trijų setų kovos nusileido trečiai pasaulio raketei Verai Zvonarevai. „AEGON International“ pasirodymą baigė Francesca Schiavone.
Venus Williams
Venus Williams / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

31 metų Venus Williams kiek daugiau nei per valandą 6:3, 6:2 nugalėjo buvusią pirmą pasaulio raketę Aną Ivanovič ir pateko į „AEGON International“ ketvirtfinalį. V.Williams laimėjo keturis varžovės padavimus, o savus atliko labai sėkmingai.

Venus pasaulio reitinge nukrito į 33-ią vietą, tačiau Vimbldone pagal skirstymą bus 23-ia.

Serenai Williams teko atlaikyti kur kas sunkesnį mūšį. 29 metų amerikietė po trijų valandų ir 12 minučių 6:3, 6:7(5), 5:7 nusileido pirmai pagal skirstymą turnyre Verai Zvonarevai.

Pirmaudama 6:4 ir 5:4 S.Williams stojo padavinėti ir galėjo iškovoti pergalę. Klaidos amerikietei neleido to pasiekti. V.Zavonareva antrą setą laimėjo po tie break'o, o trečiame pirmavo 5:2. S.Williams išlygino rezultatą 5:5, tačiau pabaiga priklausė Rusijos tenisininkei.

„Tai tikrai buvo sudėtingas mačas. Serena yra čempionė ir nežaidusi metus pademonstravo neįtikėtiną tenisą. Didžiulė pagarba jai“, – po pergalės komplimentų varžovei negailėjo 26 metų V.Zvonareva.

Dėl pralaimėjimo labai nesisielojo ir S.Williams. 13-os „Didžiojo kirčio“ turnyrų nugalėtoja pareiškė, kad pasirodymas „AEGON International“ turnyre jai padės geriau pasirengti titulo gynybai Vimbldone.

„Tai buvo du geri mačai man. Nežaidžiau beveik metus. Truputį jaučiu skausmą, bet tai yra gerai. Tikiuosi kitą savaitę jokio skausmo nejausiu. Koja laikosi tikrai gerai ir aš dėl to jaučiuosi labai patenkinta“, – pasakojo praėjusių metų Vimbldono čempionė.

„AEGON International“ varžybose iš tolesnės kovos jau aštuntfinalyje pasitraukė Francesca Schiavone. „French Open“ finalininkė 3:6, 2:6 nusileido Agnieszkai Radwanskai iš Lenkijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius