Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 07

Vieną geriausių pasaulio žaidėjų nugalėjęs Nikolozas Basilašvilis – čempionas Pekine

Puikų „China Open“ turnyrą žaidęs gruzinas Nikolozas Basilašvilis (ATP-34) visą sunkų darbą vainikavo nuostabia pergale turnyro finale.
Nikoloz Bašilašvilis
Nikoloz Bašilašvilis / „Scanpix“/AP nuotr.

Gruzinas 6:4, 6:4 nugalėjo stipriu favoritu laikytą argentinietį Juaną Martiną Del Potro (ATP-4).

Dar prieš tris mėnesius Basilašvilis buvo pralaimėjęs abu žaistus ATP turnyrų finalus, tačiau ši pergalė – jau antroji žaidėjo karjeroje. Liepą tenisininkas triumfavo turnyre Hamburge.

Pirmajame varžybų rate pralaimėjęs pirmąjį setą Jackui Sockui, toliau gruzinas įjungė aukštesnę pavarą ir savo varžovams nedovanojo nė vieno seto, o iš eilės laimėjo net 10.

„Atvykdamas į Pekiną buvau tikrai geros sportinės formos. Korte jaučiausi puikiai. Nors Juanas ir sirgo, tačiau žaidė puikiai ir spaudė mane kiek galėjo, todėl turėjau labai sunkiai dirbti. Šis turnyras – vienas įsimintiniausių mano karjeroje“, – įspūdžiais dalijosi čempionas.

Nors ir nelaimėjo trečiojo titulo sezone, Del Potro jau savaitės viduryje užsitikrino vietą baigiamajame ATP turnyre Londone, kur susikaus aštuoni stipriausi metų tenisininkai.

Vicečempionas džiaugsis 300 ATP reitingo taškų ir 359 tūkstančiais JAV dolerių, o turnyro nugalėtojas – 500 taškų ir 733 tūkstančių JAV dolerių piniginiu prizu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius