-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 12

Vienas geriausių pasaulyje padelio specialistų Lietuvoje pravedė trenerių kursus

Lietuvos padelio tenisas pasipildys naujais treneriais: vienas geriausių pasaulyje padelio specialistų argentinietis Nito Brea Vilniuje pravedė keturių dienų trenerių rengimo kursus. Devyni būsimieji padelio treneriai iš Vilniaus (8) ir Kauno (1) keturias dienas intensyviai klausėsi teorinių paskaitų bei dalyvavo praktiniuose mokymuose.
Trenerių kursų pabaigtuvės
Trenerių kursų pabaigtuvės / Lietuvos padelio federacijos nuotr.

Nito Brea profesionaliai žaidė padelį nuo 1989 metų, kelis metus buvo geriausių pasaulio padelio žaidėjų dešimtuke, išugdė daug padelio žaidėjų, iškovojo daugybę prizų, būdamas rinktinių treneriu, ir jau 24 metus dalijasi patirtimi su viso pasaulio padelio žaidėjais, norinčiais tapti gerais padelio treneriais.

Trenerių mokymo specialistas sako, kad geras treneris – tai toks treneris, kuris padeda žaidėjui tapti geriausiu, kokiu šis gali būti. Įdomu tai, kad į Nito Brea kursus Lietuvoje atvyko padelio treneriai iš Ispanijos, Belgijos ir Suomijos, kurie norėjo pasisemti žinių, būtent, iš šio specialisto.

Teorinio kurso metu paskaitas skaitė ir Tarptautininės padelio federacija (FIP) prezidentas Daniel Patti, kuris Lietuvoje yra dažnas svečias. Daniel Patti labai maloniai padeda Lietuvos padelio federacijai vystyti šią puikią sporto šaką, o Lietuvos padelio žaidėjams – toliau tobulėti. Ir šių kursų metu prezidentas ne tik įdomiai skaitė paskaitas apie padelio istoriją, raketes, bet ir nuoširdžiai bei šiltai bendraudamas atsakinėjo į visus kursantų klausimus.

Kursų lankytojams buvo išdalinta išsami metodinė medžiaga, kurios pagalba jie galės toliau gilinti savo žinias savarankiškai, o jų pabaigoje dalyviai laikė teorinės bei praktinės dalies egzaminus. Visi jie gavo kursų baigimo sertifikatus, tačiau kurie jų atitinka FIP I trenerio-instruktoriaus lygį, paaiškės artimiausioje ateityje. FIP I lygio trenerio-instruktoriaus kursus organizavo Tarptautinė padelio federacija (FIP) kartu su Lietuvos padelio federacija (LPF).

Pasibaigus kursams, jų dalyviai džiaugėsi įgytomis žiniomis bei dėkojo Lietuvos padelio federacijos vadovams už puikius kursus ir suteiktą galimybę tobulėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius