Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 27

Wozniacki ir Stosur baigė pasirodymus. Schiavone žengė toliau

Pirma pasaulio raketė, Caroline'a Wozniacki toliau priversta kantriai laukti pirmojo didžiojo kirčio trofėjaus. 20-etė Danijos tenisininkė kiek netikėtai trečiame „French Open“ rate 1:6, 3:6 nusileido Danielai Hantuchovai iš Slovakijos. Pralaimėjimą patyrė ir Samanta Stosur. Australijos tenisininkė 4:6, 6:1, 3:6 nusileido Giselai Dulko. Trečią pergalę iškovojo nugalėtojos titulą ginanti Italijos atstovė Francesca Schiavone.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Caroline'a Wozniacki po triuškinamai pralaimėto pirmo setą, antrame atsiliko 0:4, sumažino atsilikimą iki minimumo, tačiau tai ir buvo viskas. Danijos tenisininkė šiemet laimėjo keturis turnyrus, bet žaidimas ant grunto išlieka daugiausiai keliančiu iššūkių .

Pirmą „winnerį“ pirma pasaulio raketė įmušė tik antro seto antrame geime. D. Hantuchova praeityje dažnai turėjo nemalonumų susitikimų pabaigose. Akimirką pasirodė, kad ir šį kartą taip nutiks. Tačiau mačo pabaiga baigėsi logiška seka. Susitikimas truko vos 73 minutes.

D. Hantuchova ketvirtame rate susitiks su Rusijos tenisininke Svetlana Kuznecova.

S. Stosur baigė pasirodymą

Moterų varžybose užfiksuota ir dar viena staigmena. Praėjusių metų finalininkė Samanta Stosur neatsilaikė prieš Gisela Dulko. 

Australijos tenisininkė pirmame sete darė pernelyg daug nepriverstinių klaidų ir tai padėjo sėkmingai pradėti susitikimą 51-ai pasaulio raketei iš Argentinos – 6:4. Antrame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis. S. Stosur setą laimėjo 6:1. Trečiame sete viskas ir vėl, tarsi amerikietiškuose kalneliuose, ėmė dardėti į kitą pusę. G. Dulko lemiamą setą laimėjo 6:3 ir pirmą kartą karjeroje žais ketvirtame didžiojo kirčio turnyro rate.

F. Schiavone žengė toliau

Titulą ginanti Francesca Schiavone pateko į ketvirtą etapą. Italijos tenisininkei 6:3, 1:2 įskaityta pergalė prieš mačo dėl traumos negalėjusią tęsti Kinijos atstovę Peng Shuai.

F. Schiavone aštunfinalyje žais su Jelena Jankovič, kuri 6:2, 6:2 nugalėjo Bethanie Mattek-Sands. 

Kituose susitikimuose 11-a pagal skirstymą Marion Bartoli 3:6, 6:2, 6:4 nugalėjo Vokietijos žvaigždę Julia Goerges. 2009 šio turnyro nugalėtoja S. Kuznecova per 49 minutes, 6:0, 6:4 visus reikalus sutvarkė su Rebecca Marino iš Kanados.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius