Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 29

WTA finaluose – rokiruotė: traumą patyrusią japonę keičia kita tenisininkė

Viena iš pagrindinių pretendenčių laimėti „WTA Finals Shiseido Shenzhen“ baigiamąjį metų turnyrą Naomi Osaka (WTA-3) yra privesta pasitraukti. Skaudžią žinią tenisininkė pranešė rytą prieš antrąjį savo mačą.
Naomi Osaka
Naomi Osaka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nors pirmajame raudonosios grupės susitikime trečioji pasaulio raketė 7:6(1), 4:6, 6:4 palaužė čekę Petrą Kvitovą (WTA-6), pergalės kaina šiuo atveju buvo per didelė – tenisininkė patyrė dešiniojo peties traumą.

„Esu labai nusivylusi, kad negalėsiu tęsti turnyro. Tai didžiausias metų įvykis visame WTA ture. Gaila, kad sezonas privalo baigtis būtent taip. Tikiuosi, kad kitais metais sugrįšiu į Šendženą“, – pranešime teigė Osaka.

Sezono pradžioje laimėjusi atvirąsias Australijos pirmenybes tenisininkė ilgą laiką ieškojo pergalingo recepto, tačiau jį atradusi ir vėl tapo nesustabdoma. Pergalė prieš P.Kvitovą japonei buvo jau 11-oji iš eilės.

Ją raudonojoje grupėje pakeis Nyderlandų tenisininkė Kiki Bertens (WTA-10), dabar turinti puikius šansus patekti į varžybų pusfinalį, kadangi automatiškai gauna N.Osakos iškovotą pergalę.

Praėjusiame sezone Kiki taip pat žaidė baigiamajame WTA turnyre ir pateko į pusfinalį. Šiandien tenisininkė žais prieš australę Ashleigh Barty (WTA-1).

Raudonoji grupė
Vieta Tenisininkė Perg. Pral. Tšk. Setai Geimai
1 Ashleigh Barty 1 0 1 2:1 17:8
2 Kiki Bertens 1 0 1 2:1 17:16
3 Petra Kvitova 0 1 0 1:2 16:17
4 Belinda Benčič 0 1 0 1:2 8:17
VIDEO: WTA finalai: Naomi Osaka prieš Petrą Kvitovą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius