Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 24

Ženevoje – Mischos Zverevo pergalė prieš Johną Isnerį

Šveicarijoje ir toliau tęsiasi „Geneva Open“ pirmenybės, kurių prizinis fondas siekia 540 tūkst. eurų. Trečiadienį kiek netikėtą pergalę šventė Mischa Zverevas, kuris sugebėjo per dvi valandas trukusį susitikimą įveikti amerikietį Johną Isnerį 6:4, 6:7 (5:7), 6:3.
Mischa Zverevas
Mischa Zverevas / Insidefoto / MEGA

M.Zverevas visus nustebino šių metų pradžioje, kai „Australian Open“ čempionate nugalėjo net keturis varžovus bei pateko į ketvirtfinalį. Vokietis neatsilaikė tik prieš vėliau čempionu tapusį Rogerį Federerį.

Tačiau po puikaus sezono starto M.Zverevas buvo įkritęs į rimtą duobę. Iš vėliau sekusių vienuolikos turnyrų vokietis net devyniuose pralaimėjo jau pirmame etape, o kituose dviejuose iškovojo tik vieną pergalę. Tai pirmasis tenisininko ketvirtfinalis nuo stebuklingo pasirodymo Melburne.

Jo varžovu dėl vietos „Geneva Open“ pusfinalyje bus amerikietis Steve'as Johnsonas. Jis trečiadienį 6:1, 6:3 nepaliko vilčių argentiniečiui Horacio Zeballosui.

Dar vieną nesėkmę turnyro pradžioje patyrė ispanas Alberto Ramosas. Šį kartą jis į priekį praleido rusą Andrejų Kuznecovą, o jam pralaimėjo 5:7, 1:6. Trečiadienį pergalę iškovojo ir Samas Querrey, kuris 6:2, 6:3 įveikė kroatą Francą Skugorą.

Kelialapį į ketvirtfinalį iškovojo ir 314 pasaulio raketė Cedrikas-Marcelis Stebe'as. Jis pirmavo mače 6:4, 0:1 ir tuomet Janko Tipsarevičius buvo priverstas stabdyti dvikovą dėl traumos.

Į „Geneva Open“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei beveik 14 tūkst. eurų premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius