Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 06

Žinomas Ričardo Berankio varžybų grafikas iki pat „US Open“ čempionato

Ričardas Berankis paskutiniu pasirodymu Vimbldone baigė ir sezoną ant žolės dangos. Lietuvos tenisininkas po turnyro Londone nusprendė padaryti kelių savaičių pertrauką ir liepos 20-ą dieną vyks į „Challenger“ serijos turnyrą Italijoje. Iškart po to lauks turas Jungtinėse Amerikos Valstijose, kurį vainikuos paskutinis metų „Didžiojo kirčio“ turnyras Niurjoke.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

R.Berankis bus vienas aukščiausią reitingą turinčių žaidėjų Rekanatyje. Praėjusiais metais lietuvis taip pat dalyvavo šiame „Challenger“ turnyre Italijoje, tačiau jau pirmame rate nusileido Danieliui Munozui-De La Navai. 

Turą Jungtinėse Amerikos Valstijos R.Berankis pradės Atlantoje ir dalyvaus ATP 250 serijos „BB & T Atlanta Open“ turnyre. Praėjusiais metais šių varžybų čempionu tapo Johnas Isneris. Amerikietis finale 6:3, 6:4 nugalėjo Dudį Selą. Lietuvos tenisininkas kol kas į pagrindines varžybas Atlantoje nepatenka ir yra ketvirtas už pagrindinių varžybų dalyvių brūkšnio. 

Po Atlantos R.Berankis keliaus į Vašingtoną ir dalyvaus ATP 500 serijos „Citi Open“ turnyre. Šiuo metu jis yra pirmas už pagrindinių varžybų dalyvių brūkšnio, todėl beveik nėra abejonių, kad pateks į pagrindines varžybas. Apie savo dalyvavimą „Citi Open“ turnyre pranešė ir geriausi pasaulio tenisininkai – Andy Murray ir Kei Nishikoris. 

Po šių varžybų R.Berankis vyks į Kanadą ir dalyvaus prestižinio ATP 1000 serijos „Coupe Rogers“ turnyro atrankoje. 

Vėliau „Challeneger“ turnyras Vankuveryje ir „Didžiojo kirčio“ turnyras Niurjorke – „US Open“.

R.Berankis pagal šios dienos reitingą pasaulyje užima 83-ią vietą. Geriausias Latvijos tenisininkas Ernestas Gulbis 81-as. Oficialiai naujausi reitingai bus skelbiami pasibaigus Vimbldono turnyrui. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius