Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 02

Šveicarijos viltys žlunga: iš Rio olimpiados pasitraukė ir Stanas Wawrinka

Visos Šveicarijos viltys Rio de Žaneiro olimpiniame teniso turnyre iškovoti medalių žlunga. Antradienį iš olimpinių žaidynių pasitraukė ir ketvirtoji pasaulio raketė Stanas Wawrinka.
Kei Nishikoris „Rogers Cup“ pusfinalyje patiesė Staną Wawrinką
Kei Nishikoris „Rogers Cup“ pusfinalyje patiesė Staną Wawrinką / „Scanpix“ nuotr.

Šveicarijos teniso federacija pranešė, kad 31-erių metų S.Wawrinka prieš pat olimpiadą patyrė nugaros traumą, kuri ir neleis jam startuoti Rio de Žaneire.

Tai reiškia, kad Šveicarijai olimpiniame teniso turnyre greičiausiai neatstovaus nė vienas vyras, nebent Tarptautinė teniso federacija (ITF) paskutiniu metu kam nors nuspręs suteikti specialų kvietimą. Vis dėlto toks scenarijus yra labai abejotinas.

„Esu labai nusivylęs, nes po Pekino ir Londono norėjau sudalyvauti ir trečiose savo olimpinėse žaidynėse,“ – S.Wawrinkos žodžiai cituojami Šveicarijos teniso federacijos pranešime spaudai.

Tiesa, ketvirtoji pasaulio raketė jau yra kartą iškovojęs olimpinį auksą. Tai padaryti jam pavyko dvejetų turnyre su Rogeriu Federeriu 2008 metais Pekine.

S.Wawrinkos pasitraukimas iš Rio olimpiados reiškia, kad Šveicarija palaidojo beveik visas viltis teniso turnyre iškovoti medalių. Kiek anksčiau iš žaidynių pasitraukė ir trečioji pasaulio raketė Rogeris Federeris bei geriausia šveicarų tenisininkė Belinda Benčič.

Beje, dabar olimpinėse žaidynėse nebus net penkių pirmo ATP dešimtuko tenisininkų: S.Wawrinkos, R.Federerio, Tomašo Berdycho, Milošo Raoničiaus ir Dominico Thiemo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius