Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 13

Žymi Rusijos tenisininkė panoro tapti amerikiete

Rusijos tenisininkė Nadežda Petrova teigė, kad jau pateikė reikiamus dokumentus ir sieks gauti Jungtinių Amerikos Valstijų pilietybę.
Nadia Petrova
Nadia Petrova / AFP/„Scanpix“ nuotr.

29-erių metų tenisininkė pareiškė, kad džiaugiasi gyvenimu nuosavame name Majamyje. Ir pridūrė, kad sąlygos Amerikoje kur kas geresnės nei Rusijoje.

„Man patinka jų gyvenimo stilius, patinka oras. Tai nuostabi vieta žaisti tenisą. Viskas labai paprasta. Tarkim, jeigu jums reikia nueiti į vaistinę, galite tai padaryti bet kada, nes ji veikia 24 valandas per parą“, – interneto svetainei tennis.com pasakojo N.Petrova.

„Čia viskas sukurta žmonėms. Man čia labai jauku ir patogu, čia atpalaiduojanti atmosfera, jokio streso. Man netenka stovėti tokiose baisiose spūstyse kaip Rusijoje. Ir nereikia kentėti žiemą.“

N.Petrova pasaulio reitinge 2006 metais buvo pakilusi iki 6-os vietos. Šiuo meti tenisininkė užima 29-ą vietą pasaulio reitinge, tačiau pakeitusi trenerį pareiškė, kad sieks sugrįžti į pirmą geriausių pasaulio tenisininkių dešimtuką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius