Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 08

Andy Murray atsisakė daugiau nei milijono svarų už vestuvių nuotraukas

Geriausias Didžiosios Britanijos tenisininkas Andy Murray nusprendė į vestuves ne tik nekviesti pasaulinių garsenybių, bet ir atsisakė įspūdingos pinigų sumos už sutuoktuvių su Kim Sears nuotraukas.
Andy Murray ir Kim Sears 2012-aisiais
Andy Murray ir Kim Sears 2012-aisiais / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Andy Murray

Škotijos spauda praneša, kad tokie garsūs žurnalai kaip OK! ir Hello! jaunavedžiams siūlė daugiau nei milijono svarų atlygį už galimybę gauti išskirtines teises publikuoti vestuvių nuotraukas, tačiau Vimbldono ir Londono olimpinių žaidynių čempionas tokio pasiūlymo atsisakė. 

„Galite patikėti, kad visi žinomi žurnalai pateikė savo pasiūlymus, tačiau visų buvo atsisakyta, – kalbėjo artimas porai šaltinis. – Tokie dalykai ne šiai porai Tai ne dėl pinigų. Jie nenori blizgančių vestuvių.“

A.Murray jau anksčiau pareiškė, kad balandžio 11-ą dieną vyksiančiose vestuvėse dalyvaus tik artimiausi žmonės. 

„Mano vestuvėse nebus jokių garsenybių. Neturiu tokių draugų, todėl to ir neplanavau. Sąraše yra tie žmonės, kurie man artimi, su kuriais praleidau daug laiko ir tie, su kuriais planuoju jį leisti ir ateityje. Taip svečių sąrašas ir buvo sudarytas“, – pasakojo A.Murray.

Pora susipažino 2005-aisiais metais kaip abu buvo 17-os metų. Tiesa žiniasklaida suprato, kad jaunuoliai susitikinėja tik tada, kai A.Murray tiesioginės transliacijos metu pabučiavo K.Sears. Porą siejo ir tenisas. Merginos tėvas buvo Moterų teniso asociacijos vadovas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius