Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 30

Dešimt skaudžiausių meilės išsiskyrimų teniso istorijoje

Profesionalaus teniso žaidėjo karjera yra itin sudėtinga kuriant santykius. Žaidėjai kiekvieną savaitę keliauja vis į kitą pasaulio kraštą ir kovoja dėl pergalių. Didelę laiko dalį atima ne tik kelionės, bet ir treniruotės bei varžybos. Daugiausia tenisininkai matosi vieni su kitais turnyruose, todėl nenuostabu, kad tarp kai kurių įsiliepsnoja meilė. Tačiau ne visų žaidėjų santykiai baigiasi laimingai.
Chris Evert ir Jimmy‘is Connorsas
Chris Evert ir Jimmy‘is Connorsas / tennisworldusa.org

Neseniai apie išsiskyrimą paskelbė geriausia Rusijos tenisininkė Marija Šarapova ir stipriausias Bulgarijos žaidėjas Grigoras Dimitrovas. Tačiau tai toli gražu ne vienintelis toks išsiskyrimas. Tennisworldusa.org pateikia 10 didžiausių meilės išsiskyrimų teniso istorijoje.

10. Tomašas Berdychas ir Lucie Safarova

tennisworldusa.org/Tomašas Berdychas ir Lucia Safarova
tennisworldusa.org/Tomašas Berdychas ir Lucia Safarova

Lucie buvo 24-erių metų, kai nutraukė santykius su Tomašu Berdychu. Jie susitiko 2002-aisiais metais. Jam buvo 17-a, jai – 15-a metų. Atrodė, kad tai bus viena tų pasakų, kai du jauni ir įsimylėję žmonės sukurs šeimą. Tačiau 2011-aisiais metais tenisininkai išsiskyrė. 

„Kai aš buvau su L.Safarova galvojau, kad tai geriausias dalykas, kuris gali nutikti tenisininkui, – kalbėjo T.Berdychas. – Tačiau galiausiai buvo per daug teniso. Žaisti kiekvieną dieną. Išgyventi pergales ir pralaimėjimus sunku vienam. Dviem tai dar sunkiau.“

Prabėgus keleriems metams po išsiskyrimo T.Berdychas susituokė su modeliu Estera Satorova. Lucie šiuo metu žaidžia geriausią karjeros tenisą. 

9. Gaelis Monfilsas ir Dominika Cibulkova 

„Scanpix“ nuotr./Gaelis Monfilsas
„Scanpix“ nuotr./Gaelis Monfilsas
tennisworldusa.org/Dominika Cibulkova
tennisworldusa.org/Dominika Cibulkova

Romanas tarp prancūzo Gaelio Monfilso ir gražuolės slovakės Dominikos Cibulkovos atrodė su nuostabia pradžia. Tačiau ir čia pasitvirtino nerašyta taisyklė, kad meilė profesionalų ture trunka neilgai. D.Cibulkova nutraukė draugystę po kai kurių G.Monfilso pareiškimų. 

8.Radekas Štepanekas ir Nicole Vaidišova

tennisworldusa.org/Radekas Štepanekas ir Nicole Vaidišova
tennisworldusa.org/Radekas Štepanekas ir Nicole Vaidišova

Radekas Štepanekas ir Nicole Vaidišova išsiskyrė po karališkų vestuvių. Vėliau Čekijos tenisininkas pareiškė: „Buvo, kai mūsų santuokoje iškilo problemų, bet aš kovojau iki pabaigos, kad ji išliktų. Tačiau mes neradome bendro kelio. Manau, kad abiem tai buvo geras sprendimas. Nenorėjau, kad taip nutiktų, tačiau reikia pripažinti, jog tai geriausias sprendimas.“

N.Vaidišova buvo vadinama kylančia pasaulio teniso žvaigžde, tačiau vėliau jos pergalės ėmė blėsti. Tenisininkė nusprendė nutraukti profesionalės karjerą. Dabar siekia sugrįžti tarp geriausių pasaulio žaidėjų.

Radekas pradėjo susitikinėti su kita Čekijos tenisininke...

7.Radekas Štepanekas ir Petra Kvitova

tennisworldusa.org/Radekas Štepanekas ir Petra Kvitova
tennisworldusa.org/Radekas Štepanekas ir Petra Kvitova

Radekas po išsiskyrimo su N.Vaidišova pradėjo susitikinėti su Petra Kvitova. R.Štapenkas profesionalų ture buvo vadinamas kazanova. Ši pora ilgai neištvėrė. R.Štepanekas pareiškė, kad dviem teniso žaidėjams yra labai sudėtinga turėsi privatų asmeninį gyvenimą. 

6. Radekas Štepanekas ir Martina Hingis

tennisworldusa.org/Martina Hingis
tennisworldusa.org/Martina Hingis
tennisworldusa.org/Radekas Štepanekas
tennisworldusa.org/Radekas Štepanekas

R.Štepanekas ir M.Hingis pradėjo susitikinėti 2006-aisiais metais. Tačiau jau po metų abu pranešė apie išsiskyrimą. 2007-aisiais metais M.Hingis organizme Vimbldono turnyro metu buvo aptikta kokaino. Sportininkė buvo diskvalifikuota. O R.Štepanekas tęsė širdžių ėdiko klajones.

5. Lleytonas Hewittas ir Kim Clijsters

tennisworldusa.org/Kim Clijsters
tennisworldusa.org/Kim Clijsters
tennisworldusa.org/Lleytonas Hewittas
tennisworldusa.org/Lleytonas Hewittas

Dviejų pirmų pasaulio rakečių draugystė prasidėjo 2000-aisiais metais. Kim Clijsters paprašė Lleytono Hewitto autografo, kuris buvo reikalingas jos sesei. Vėliau pasigirdo gandai, kad pora ketina tuoktis. Buvo skelbiama, kad Kim jau ir išsirinko vestuvinę suknelę. 

4. Cris Evert ir Johnas Lloydas.

tennisworldusa.org/Cris Evert
tennisworldusa.org/Cris Evert
tennisworldusa.org/Johnas Lloydas
tennisworldusa.org/Johnas Lloydas

1979-aisiais metais Chris Evert susituokė su britu Johnu Lloydu. Profesionalų varžybose tenisininkė pradėjo žaisti Chris Evert-Lloyd vardu. Pora neturėjo vaikų, nes moteris norėjo palaukti, kol baigs profesionalės karjerą. Tačiau 1987-aisiais metais dėl charakterių skirtumo pora nusprendė išsiskirti. Tuo pat metu pasirodė gandų, kad Chris buvo neištikima Johnui su britų muzikos žvaigžde Adamu Faithu. 

Ch.Evert asmeninis gyvenimas buvo toks pat kupinas įvykių, kaip ir žaidimas teniso kortuose. 

3.Marija Šarapova ir Grigoras Dimitrovas.

tennisworldusa.org/Marija Šarapova ir Grigoras Dimitrovas
tennisworldusa.org/Marija Šarapova ir Grigoras Dimitrovas

Vieni geriausių pasaulio tenisininkų Marija Šarapova ir Grigoras Dimitrovas tapo viena labiausiai fotografų medžiojama sporto porų. Tačiau po poros metų draugystės pora išsiskyrė. Marija su draugais iškeliavo ilsėtis į Juodkalniją. G.Dimitrovas pareiškė, kad suderinti abiejų asmeninį gyvenimą buvo itin sudėtinga. Todėl jiedu išsiskyrė. Tačiau žiniasklaidoje pasirodė ir kita išsiskyrimo versija. Kalbama, kad išsiskyrimo priežastimi tapo gražuolė Nikoleta Lozanova. 

2. Flavia Pennetta ir Carlosas Moya

tennisworldusa.org/Flavia Pennetta ir Carlosas Moya
tennisworldusa.org/Flavia Pennetta ir Carlosas Moya

Flavia Pennetta ir Carlosas Moya tapo viena labiausiai aptariamų teniso porų istorijoje. Italės pareiškimas, kad jiedu praktikuoja laisvą seksą, sulaukė viso pasaulio žiniasklaidos dėmesio. 

C.Moya paliko gražuolę tenisininkę. F.Pennetta apie mylimojo išdavystę sužinojo iš spaudos. Italė skaudžiai išgyveno išsiskyrimą. Ji numetė daug svorio, o 2007-ieji tapo vienais prasčiausių jos karjeroje. Tačiau sportininkė susidorojo su sunkumais. 2014-aisiais metais tapo Indian Velso turnyro čempione ir Federacijos taurės nugalėtoja. Šiuo metu ji yra susižadėjusi su kitu Italijos tenisininku Fabio Fogniniu. 

1. Chris Evert ir Jimmy‘is Connorsas

tennisworldusa.org/Chris Evert ir Jimmy‘is Connorsas
tennisworldusa.org/Chris Evert ir Jimmy‘is Connorsas

70-ųjų metų pradžioje teniso pasaulį žavėjo dviejų žvaigždžių draugystė. Amerikietė Chris Evert draugavo su tautiečiu Jimmy‘iu Connorsu. Pora neslėpė savo jausmų viešumoje ir žaidė kartu mišrių dvejetų varžybose. 1974-aisiais metais pasiekė „US Open“ finalą. Tačiau karšta meilė truko vos porą metų. Abu jau buvo paskelbę apie vestuves, tačiau jos buvo atšauktos. Priežastimi tapo tenisininkės sprendimas pasidaryti abortą. Šis sprendimas nutraukė ir draugystę. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius