Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 28

Susitikimas po 15 metų: legendinis „AC/DC“ gitaristas atvyko palaikyti Rogerio Federerio

Rogeriui Federeriui antrojo etapo mačas prieš Marcelą Granollersą įsiminė ne tik dėl to, kad teniso maestro laimėjo ir pateko į trečią etapą „Roland Garros“ turnyre. Po mačo šveicaras susitiko ir su vienu iš savo dievaičiu, legendinės roko grupės „AC/DC“ gitaristu Angusu Youngu.
Rogeris Federeris ir Angusas Youngas
Rogeris Federeris ir Angusas Youngas / „Facebook“ nuotr.
17-os „Didžiojo kirčio“ turnyrų nugalėtojas neslėpė susijaudinimo dėl šio susitikimo. R.Federeris papasakojo, kad pats yra lankęsis dvejuose šios legendinės grupės koncertuose.

 Šveicaras atskleidė, kad prieš 15-ą metų jis netgi buvo susitikęs su gitaristu A.Youngu. „Vieną kartą aš jį sutikau. Spėju, kad jis mane vis dar atsimena. Tada aš dar turėjau ilgus plaukus“ , – kalbėjo R.Federeris.

Šį kartą Paryžiuje jau pats A.Youngas atvyko stebėti teniso maestro žaidimo. Pakilęs iš prezidentinės ložės „AC/DC“ gitaristas pamojavo miniai ir tuo pačiu R.Federeriui. Po mačo dvi legendos susitiko bendrai nuotraukai.

Apie jaudinantį susitikimą po 15-os metų vienas geriausių pasaulio tenisininkų pasigyrė ir savo „Facebook“ paskyroje. R.Federeris įkėlė nuotrauką su A.Youngu. Šveicaras padėkojo gitaristui už apsilankymą mače ir pavadino legendinį muzikantą vienu iš muzikos herojų ir inspiratoriumi.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius